FloraHolland


Veel belangstelling voor afscheid Arnold Hordijk

20 januari (persbericht) - Onder grote belangstelling heeft commercieel directeur Arnold Hordijk gisteren afscheid genomen van FloraHolland. Hordijk beëindigt per 1 februari zijn loopbaan bij de bloemenveiling.

In de Naaldwijkse Oude Kerk, waar het afscheid plaatsvond, kwamen honderden mensen persoonlijk afscheid van Hordijk nemen. Het programma was in zijn stijl gehouden. Korte speeches en veel gelegenheid om elkaar te ontmoeten en om verbindingen te leggen.

Lovende woorden waren er van voorzitter Bernard Oosterom van FloraHolland, van voorzitter Herman de Boon van de Vereniging van Groothandelaren in Bloemkwekerijprodukten (VGB) en van burgemeester Sjaak van der Tak van de gemeente Westland. Zij allen gebruikten kernwoorden als visie, vertrouwen, verbinden en samenwerking om de 34-jarige veilingloopbaan van Hordijk te kenschetsen. Elke spreker had een onderscheiding voor Hordijk bij zich. Namens FloraHolland was dat de FloraHolland Diamant, namens de VGB de Chapeau en namens de Gemeente Westland de Erepenning in zilver.

Fotobijschrift
Voorzitter Oosterom van FloraHolland overhandigt de FloraHolland Diamant aan Hordijk (foto 1)
Uit handen van burgemeester Van der Tak ontving Hordijk de Erepenning in Zilver van de gemeente Westland (foto 2)