Landstede

Open huis Beatrixgebouw Dalfsen

Steeds meer nieuwe ontwikkelingen in het Beatrixgebouw in Dalfsen. Daar gebeurt namelijk van alles op het gebied van cursussen en trainingen voor volwassenen, vrijwilligers, huiswerkbegeleiding en buitenschoolse opvang. Het is de moeite waard om eens een kijkje te nemen in het Beatrixgebouw op het open huis, donderdag 20 januari. Ook omdat de bso dan de nieuwe ruimte opent, mét Speel-o-theek Hoi Pipeloi.

Het Beatrixgebouw is het middelpunt van allerlei activiteiten en organisaties. Zo is er Landstede Buitenschoolse Opvang Dalfsen gevestigd, evenals huiswerkbegeleidingsinstituut Joan Cele.

Daarnaast kan men er het Steunpunt Vrijwilligerswerk Dalfsen vinden en ook Landstede Training, Opleiding & Advies voor volwassenen organiseert er activiteiten. Belangstellenden die benieuwd zijn naar de vernieuwde bso en alle mogelijkheden, of op zoek zijn naar een opleiding, training of cursus, zijn van harte welkom op donderdag 20 januari 2011 tussen 17.00 en 20.00 uur in het Beatrixgebouw aan de Ruitenborghstraat 56.

Heropening Landstede Buitenschoolse opvang Dalfsen Buitenschoolse Opvang in Dalfsen biedt opvang in een veilige en vertrouwde omgeving. Veel van de aangeboden activiteiten sluiten aan bij de speerpunten van Landstede Kinderopvang; natuur en bewegen. De nieuwe ruimte, die aan alle kwaliteitseisen voldoet, biedt volop mogelijkheden voor de kinderen voor een fijne middag bij de bso.

Dankzij de nieuwe ruimte is de wachtlijst verdwenen en heeft de Buitenschoolse Opvang nu plaats voor 40 kinderen. In het verleden was er ruimte voor 20 kinderen waardoor het aantal nu verdubbeld is. Medewerkers van de Buitenschoolse Opvang geven aan dat de opvang er overzichtelijker en rustiger uitziet. Het oogt gezelliger en de nieuwe kleuren zien er rustiger uit. Ouders praten over een grote verbetering.

Landstede Training, Opleiding & Advies voor volwassenen Landstede biedt ook in Dalfsen een breed aanbod aan cursussen, trainingen en opleidingen voor (jong)volwassenen. Van cursussen voor vrijwilligers tot inburgering, van koken tot computervaardigheden. Maar ook voor een volwaardige mbo-opleiding kunt u bij Landstede terecht. Tijdens het open huis is een docent aanwezig die al uw individuele vragen kan beantwoorden. Ook krijgt u de mogelijkheid om het lesmateriaal in te zien.

Joan Cele
Huiswerkbegeleiding op maat voor leerlingen die extra steun nodig hebben bij het leren is te vinden bij Joan Cele. Dit instituut helpt leerlingen in het basisonderwijs, voortgezet onderwijs of studenten bij het mbo of hbo. Door onze aanpak, onder andere gebaseerd op de didactiek van Feuerstein, zien we leerlingen opbloeien en beter functioneren.

Steunpunt Vrijwilligerswerk Dalfsen
Het Steunpunt Vrijwilligerswerk Dalfsen zet zich in om mensen te helpen bij het vinden van passend vrijwilligerswerk én om organisaties te ondersteunen bij het vinden van nieuwe vrijwilligers. U kunt ook bij het Steunpunt terecht voor informatie of advies over vrijwilligerswerk.

Buitenschoolse opvang Dalfsen
Training, Opleiding & Advies voor volwassenen
Joan Cele