Gemeente Haaren


Bouw rijenwoningen in project Slijkhoef II, Biezenmortel

Voor de bouw van vier rijenwoningen in het project Slijkhoef II te Biezenmortel heeft het college van B&W van de gemeente Haaren in 2010 besloten te werken met een bieding.

Het college heeft nu op basis van de ingediende plannen gekozen voor Reuvers Bouw en Ontwikkeling.

Procedure

De gemeente heeft in de tweede helft van 2010 acht bouwbedrijven en aannemers die in de gemeente gevestigd of werkzaam zijn, gevraagd om een voorstel in te dienen voor de vier kavels. Daarnaast is ook aan Stichting 't Heem en Woonveste gevraagd of zij interesse hadden in de ontwikkeling van de woningen.

Drie partijen hadden aangegeven aan de bieding mee te willen doen, waarvan er zich tijdens de procedure nog één terugtrok. De selectie tussen de twee overgebleven plannen vond plaats aan de hand van de volgende criteria: de geboden gemiddelde V.O.N.-prijs, het al dan niet toepassen van een Maatschappelijk Gebonden Eigendomconstructie en de kwaliteit van de woningontwerpen, beoordeeld door een architectuurcommissie.

Keuze

Het voorstel van Reuvers Bouw en Ontwikkeling komt in zijn totaliteit als beste naar voren. Zij komen daarmee als eerste in aanmerking voor het afsluiten van een koopovereenkomst.

Meer weten?

Meer informatie over woningbouwproject Slijkhoef II in Biezenmortel vindt u op onze website www.haaren.nl > Wonen en omgeving > Woningbouwprojecten > Slijkhoef II (Vriesdonk), Biezenmortel.