InterRail is voor alle leeftijden

13/01/2011 12:59

PR Newswire

UTRECHT, Nederland, January 13, 2011 /PRNewswire/ -- De Eurail Group G.I.E., de organisatie gewijd aan de marketing en het beheer van het InterRail-productgamma, zal zijn merk blijven promoten gedurende de Nederlandse Vakantiebeurs van 12 tot 16 januari 2011. Het doel is te promoten dat InterRail voor iedereen is en dat, in tegenstelling tot wat wel vaker geloofd wordt, er geen bovenste leeftijdsgrens is.

Om het mutimediapersbericht te bekijken klikt u op:

http://multivu.prnewswire.com/mnr/prne/interrail/47577/

Per spoor door Europa reizen laat vakantiegangers toe zich te ontspannen en het veranderende landschap te bewonderen. Het wordt als veilig beschouwd, is een goede manier om mensen te ontmoeten en voorziet in een comfortabele omgeving die bevorderlijk is voor de ontspanning, lezen en werken. "InterRail is een ideaal product voor iedereen die avontuurlijk is ingesteld en geïnteresseerd is in de diversiteit van de Europese cultuur", aldus Ana Dias e Seixas, marketingdirecteur van de Eurail Group. "Onze producten zijn niet beperkt tot de jongere markt van 18-25 jaar. Met InterRail-passen kunnen reizigers hun eigen reisroute uitstippelen en die aanpassen aan hun noden en interesses, wat zeer aantrekkelijk is voor jong en oud. Het verlangen om Europa te ontdekken kent geen leeftijdsgrens; het gaat meer om een flexibele manier van denken."

De Vakantiebeurs 2011 is de ideale plaats om alle informatie te ontdekken die nodig is voor een unieke en op maat afgestemde reis met InterRail. Daarom wil de Eurail Group maximaal gebruik maken van zijn aanwezigheid op de beurs om de boodschap te verspreiden dat 'InterRail voor alle leeftijden is'.

Deze missie spruit voort uit het enorme succes van de officiële lancering van het InterRail 60+ aanbod, dat op alle Europese markten werd geïntroduceerd in het begin van 2010.

De InterRail Global Pass biedt oneindig veel mogelijkheden aan en voorziet de pashouder van ombeperkt reizen per spoor door 30 deelnemende landen heen. Voor wie slechts één hoek van Europa grond wil verkennen, is er ook de InterRail One Country Pass. De Eurail Group blijft er vertrouwen in hebben dat zijn diverse productaanbod voor iedereen iets te bieden heeft.

Noot van de redactie: De spoorwegbedrijven van de volgende landen nemen deel aan het InterRail-aanbod: België, Bosnië-Herzegovina, Bulgarije, Denemarken, Finland, Frankrijk (inclusief Monaco), Duitsland, Groot-Brittannië, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Luxemburg, Macedonië, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Servië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Turkije, Zweden en Zwitserland.