KNHS

KNHS Oefenspringen onder begeleiding van Faan Pompen 8 december 2010
Faan Pompen

ERMELO (KNHS) Op woensdag 12 januari kunnen ruiters onder begeleiding van Faan Pompen een oefenparcours rijden. Faan Pompen begeleidt de ruiters op het KNHS-centrum in Ermelo in het parcours en geeft nuttige tips.

Faan heeft zijn eigen handels-en springstal in Lunteren en is tevens trainingsleider tijdens het verrichtingsonderzoek van de Welsh pony hengsten. Hij is Orun-instructeur en brengt verschillende paarden succesvol uit in de sport.

Het oefenspringen gaat vanaf 16.00 uur van start met het groen springen. In de loop van de middag worden de hindernissen aangepast voor de meer gevorderde combinaties. Deelnemers kunnen zich aanmelden via accommodaties@knhs.nl onder vermelding van voornaam, achternaam, persoonsnummer, naam paard / pony en welke klasse / categorie. De startlijst wordt vantevoren op www.knhs.nl geplaatst.

Deelnemers moeten een correct trainingstenue en een veiligheidshelm dragen. De kosten bedragen 8,- per parcours per combinatie.

Voor meer informatie en opgeven kun je contact opnemen met de KNHS, afdeling Accommodaties. Telefoonnummer (0577) 40 82 80, e-mail: accommodaties@knhs.nl .