Aruba.com


Win een droomreis naar Aruba tijdens de Vakantiebeurs

Buiten is het koud en guur. Op de aankomende Vakantiebeurs in januari 2011 in Utrecht echter is het genieten geblazen en kan men weer de nodige inspiratie op doen voor mooie vakanties en reizen. Aruba staat ook op de beurs en laat consumenten kennis maken met alle pareltjes van het `One Happy Island.' Om de potentiële vakantieganger extra te prikkelen tijdens de donkere wintermaand geeft Aruba op haar stand een reis voor twee personen naar het zonovergoten eiland weg. De reis bestaat uit twee vliegtickets en een verblijf voor zeven nachten in het karakteristieke Amsterdam Manor Beach Resort. Het hotel staat bekend om haar charmante Nederlands koloniale uitstraling en opvallende gele kleur. Het Resort biedt luxueuze studio's en suites met chique donkerhouten meubilair en kleurrijke accenten. Daarnaast is er een fresh-water zwembad en twee toprestaurants, Mango's en Passions. Restaurant Passions vindt je op het strand met tafels aan de branding.

Aruba staat bekend om haar hagelwitte stranden en azuurblauwe wateren. Echter, er is nog zoveel meer op het eiland te beleven. Zo kun je een jeep huren en het ruige maanlandschap verkennen, door het Arikok National Park toeren en verdwaalde ezels, leguanen en andere dieren tegenkomen. Daarnaast kun je naar hartenlust shoppen in Oranjestad, waar luxe designermerken afgewisseld worden met toeristische winkels. Aruba biedt tevens een duizelingwekkende variatie aan restaurants met verschillende (inter)nationale keukens en heeft een bruisend nachtleven waar je tot in de vroege uurtjes kunt genieten van heerlijke cocktails en live muziek. Ook de sportieve vakantieganger komt aan zijn trekken met diverse (water)sporten zoals snorkelen, duiken, een seatrek op de zeebodem, zeilen, wind- en kitesurfen en golfen.

Kortom, kom naar de Aruba-stand op de Vakantiebeurs, kom alvast in de stemming voor een heerlijke, tropische vakantie en misschien ben jij wel de gelukkige winnaar van deze superprijs.