Politie Utrecht

Persberichten Heuvelrug, 15.45 uur

Utrecht, 09-01-2011

Steekpartij in Veenendaal

VEENENDAAL Op zaterdagmiddag 8 januari rond 14.45 uur vond een steekpartij plaats op Scheepjeshof in Veenendaal. De politie hield een verdachte aan.

Een getuige meldde bij de politie dat twee personen hadden gevochten en één van hen zou gestoken zijn. Toen de politie ter plaatse kwam, bleek het te gaan om een 20-jarige verdachte uit Veenendaal en een 21-jarig slachtoffer uit Ede. Het slachtoffer bleek een steekwond te hebben en werd overgebracht naar het ziekenhuis. De verdachte werd aangehouden. De politie heeft de zaak nog in onderzoek.

Schennispleger in Veenendaal

VEENENDAAL Een 54-jarige vrouw uit Veenendaal meldt op vrijdagmiddag 7 januari bij de politie dat zij tot drie keer toe een schennispleger aangetroffen heeft bij de surfvijver aan de Groeneveldselaan.

De vrouw liep tussen 12.30 en 13.30 uur langs de surfvijver bij het uitlaten van haar hond en zag in de verte een man op een bankje zitten. Ze liep verder en zag toen dat hij achter een grote boom stond. De man bleek bezig zichzelf te bevredigen. Vervolgens vertrok hij op een goudkleurige damesfiets met onder het zadel een bruinkleurig tasje richting de jeu de boulesbaan.

Heeft u informatie over deze zaak? Dan kunt u contact opnemen met de politie in Veenendaal via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Autobrand in Veenendaal

VEENENDAAL Op vrijdagavond rond 23.30 uur hebben twee autos in brand gestaan op het parkeerterrein aan de Dichterslaan in Veenendaal.

Toen de politie ter plaatse kwam, stond een Volkswagen in brand. Deze brandde volledig uit. Daarnaast stond een Opel die vervolgens ook in brand vloog en deels is afgebrand. Het is onbekend of het hier om brandstichting gaat. De politie is op zoek naar getuigen. Met informatie kunt u contact opnemen met de politie in Veenendaal via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Geweldpleging in Veenendaal

VEENENDAAL Bikers van de politie reden in de nacht van zaterdag 8 op zondag 9 januari de Kerkewijk in Veenendaal in toen zij zagen dat daar iets aan de hand was. Twee verdachten werden aangehouden.

Meerdere personen bleken betrokken bij openlijke geweldpleging. Uit verklaringen bleek dat een 20-jarige vrouw uit Veenendaal was mishandeld en dat vervolgens ruzie ontstond. De politie hoorde enkele getuigen en hield twee verdachten aan, een 17-jarige en een 18-jarige man uit Veenendaal. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Oproep getuigen: Vechtpartij nabij station Driebergen-Zeist

DRIEBERGEN-RIJSENBURG In de nacht van vrijdag 7 op zaterdag 8 januari kreeg de politie melding van een vechtpartij nabij station Driebergen-Zeist.

Rond 02.00 uur s nachts kwam de melding binnen bij de politie. De twee melders, 16- en 17-jarige mannen uit Driebergen-Rijsenburg zouden geheel onverwachts en zonder reden door drie jongens in het gezicht zijn geslagen en bekogeld zijn met bierblikjes. Agenten gingen op zoek naar de verdachten, maar hebben uiteindelijk niemand kunnen aanhouden.

De politie is op zoek naar getuigen. Heeft u informatie over deze zaak? Dan kunt u contact opnemen met de politie in Veenendaal via 0900-8844 of anoniem via 0800-70