UPC N.V.

Robert Dunn nieuwe algemeen directeur van UPC Nederland

Amsterdam, 6 januari 2011 - Robert Dunn (44), is per 1 januari 2011 algemeen directeur van UPC Nederland. Hij volgt hiermee Diederik Karsten op.

Dunn is geen vreemde voor UPC. Tot eind 2010 was hij ruim vier en een half jaar managing director van UPC Ireland. Van 2000 tot 2006 werkte Dunn ook al voor moederbedrijf Liberty Global (LGI), als Chief Financial Officer voor UPC Broadband, het Europese hoofdkantoor van LGI in Amsterdam.

Nederland is dus bekend terrein voor Robert Dunn. Voor zijn komst naar UPC in mei 2000 woonde en werkte hij ook al in Nederland, toen als controller voor blikfabrikant Impress Metal Packaging.

Dunns eerste grote taak als managing director in Ierland was het samenvoegen van twee kabelbedrijven, Chorus en NTL, tot UPC Ireland. Ook heeft hij zich ingezet om de klantenservice en het kabelnetwerk te verbeteren.

Robert Dunn komt oorspronkelijk uit het Schotse Glasgow. Hij begon zijn carrière bij Price Waterhouse in Londen, waar hij opgeleid is tot register accountant. Robert Dunn fietst graag naar zijn werk.

Over UPC Nederland
UPC Nederland is in Nederland toonaangevend op het gebied van televisie, breedbandinternet en digitale telefoniediensten. UPC biedt in Nederland ruim 1.900.000 klanten toegang tot de wereld van televisie. Hiervan hebben 856.000 abonnees voor digitale televisie gekozen. UPC heeft in Nederland 816.000 breedbandinternet abonnees en bedient 702.000 digitale telefonie abonnees (cijfers per 30 september 2010). Het bedrijf wordt gedreven door de visie dat iedereen, onafhankelijk van aanwezige kennis of vaardigheden, toegang heeft tot de verrassende, maar complexe digitale wereld. UPC Nederland is een dochteronderneming van de internationale kabel- en mediagroep Liberty Global, Inc.

Noot aan de redactie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: UPC Nederland
Anya Pieroen
Director Corporate Communications
T: 020 775 57 71
M: 06 27 00 52 02
E: apieroen@upc.nl
W: www.upc.nl
Beeldmateriaal:Flickr