FloraHolland


FloraHolland centraliseert contributiestromen

FLORAHOLLAND (6 januari 2011) - FloraHolland rolt de centralisatie van de contributiestromen voor haar leden verder uit. Dit houdt in dat aanvoerders vanaf volgende week de doorberekende contributie of variabele contributie (of verenigingskosten) op de weekafrekening van FloraHolland Naaldwijk terugvinden. Kwekers die geen bloemen of planten aanvoeren op FloraHolland Naaldwijk ontvangen nu een extra weekafrekening. Tot op heden werd deze contributie verrekend door de vestiging waar de aanvoerder het meeste omzet realiseerde.

Om het milieu te sparen en kosten te beperken, kunnen aanvoerders de weekafschriften (evenals de rekening courant) ook digitaal ontvangen. Wilt u uw afschriften voortaan digitaal ontvangen? Ga dan naar het formulier op onze website www.floraholland.com (aanvoeren > e-diensten > formulieren > mutatieformulieren aanvoerders > IWA internet weekafrekening en rekening courant). Heeft u als lid via FloraHolland een abonnement op het Vakblad van de Bloemisterij? Dan vindt ook die verrekening medio april via de weekafrekening van FloraHolland Naaldwijk plaats.

Aanvoerders met inhoudelijke vragen over dit onderwerp kunnen contact opnemen met de afdeling Financiële Afwikkeling, T 0174 63 45 43.