Politie Gelderland-Zuid

Agressieve man aangehouden

Nijmegen, Winssen, Druten, 06-01-2011 o Woensdagavond laat is een 23-jarige man uit Puiflijk in Druten aangehouden. Hij wordt verdacht van aanranding, mishandeling en vernieling.

In eerste instantie kreeg de meldkamer van de politie een melding door dat er tussen twee mannen in een lijnbus onenigheid zou zijn. De bus zou staan op het busstation aan de Scharenburg in Druten. De verdachte zou de spiegel van de bus hebben vernield.Toen de agenten ter plaatse kwamen werden zij aangesproken door de buschauffeur en enkele omstanders.

Ter hoogte van Winssen had de verdachte een 21-jarige Winssense lastig gevallen bij het uitstappen. Onderweg naar Druten viel hij een passagier in de bus aan. Dit slachtoffer kreeg bij het busstation klappen van de man uit Puiflijk. De verdachte was door omstanders aangehouden en in een auto gezet, in afwachting van de politie. Hij werd aangehouden en naar het politiebureau overgebracht. Volgens een getuige zou de verdachte in Nijmegen ook mensen hebben lastiggevallen. De politie zet vandaag het onderzoek voort. (14)

Laatst gewijzigd 06-01-2011 13:21 | © Regio Gelderland-Zuid |