+700 medewerkers door overname Aptus

05/01/2011 17:00

DATA FLOW CONSULTANCY

Om het nieuwe jaar productief te starten, kunnen we meteen uitpakken met groot nieuws. De AUSY Groep heeft op 4 januari de volledige overname van de Franse firma Aptus afgerond. Hiermee vergroot onze groep met meer dan 700 medewerkers verspreid over 9 sites in Frankrijk en 1 vestiging in Spanje en 1 in Tunesië.

Aptus is opgericht in 1997 en versterkt aanzienlijk onze activiteit binnen de sector energie, ruimtevaart en industrie, alsook in telecommunicatie, bankwezen en verzekeringen met een groot percentage aan project en op forfaitaire basis. Vorig boekjaar, op basis van 15 maanden, heeft Aptus afgeklokt op een omzet van 79,6 miljoen euro.

Deze overname betekent een reële aanwinst voor de AUSY Groep om onze marktpositie te versterken en nieuwe markten aan te boren. We zullen als groep onze servicelijnen beter kunnen inzetten bij onze klanten en makkelijker toegang krijgen tot complexe, innovatieve en grotere projecten.

Door deze transactie versterkt de AUSY Groep haar positie binnen de sector en komen we op groepsniveau uit op meer dan 3.000 medewerkers, vestigingen in 7 landen en meer dan 600 klanten. De toetreding van Aptus past volledig in het groeiplan van AUSY waarbij we in een eerste fase een omzet van 300 miljoen euro ambiëren eind 2012.

Meer informatie over Aptus: www.aptus.fr

Meer informatie over Ausy Groep: www.ausy.fr

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel