Ingezonden persbericht


Magixx playing voor KidsRights genomineerd voor de Sportvernieuwingsprijs Nijmegen

Magixx playing for KidsRights is 4 januari voorgedragen voor de Sportvernieuwingsprijs van de gemeente Nijmegen. Op 4 januari werden door de jury de nominaties bekend gemaakt. Magixx playing for KidsRights is een van de genomineerden voor de Sportvernieuwingsprijs van de gemeente Nijmegen!

Nijmegen4KidsRights heeft Magixx playing for KidsRights voorgedragen vanwege de bijzondere overeenkomst die Magixx en KidsRights voor dit seizoen aangegaan zijn.

(Nieuwe) sponsoren en leden van de businessclub dragen samen met de supporters allemaal hun financiële steentje bij aan een van de projecten van Nijmegen4KidsRights. Welk project dat gaat worden maken Erik Vogel en Caroline de Bruijn (Ludo en Janine uit Goede Tijden Slechte Tijden) bekend in de rust van de wedstrijd tegen De Friesland Aris op 8 januari.

Op 4 februari wordt tijdens het Sportgala van de gemeente Nijmegen, dat plaatsvindt in het Goffertstadion, bekend gemaakt of Magixx playing for KidsRights de Sportvernieuwingsprijs ook daadwerkelijk wint.

Algemene informatie:

Magixx Playing for Kids Rights is Gelderlands enige professionele topbasketballclub en is gevestigd in Nijmegen. Wij zijn een jonge organisatie die sinds de oprichting grote sprongen voorwaarts heeft gemaakt en op velerlei terreinen reuze ambitieus is. Magixx playing for KidsRights biedt topsport op het hoogste niveau en is zowel zakelijk als maatschappelijk actief. We hadden en hebben het streven de Amerikaanse droom naar Nederland te halen: Basketball The American Way. Magixx playing for Kids Rights (voorheen: Matrixx Magixx) is een mix van dans, muziek, entertainment en topsport; deze gouden combinatie zorgt er dan ook voor dat elke wedstrijd voor de supporters een feest is om naar te kijken. Sinds dit seizoen (2010-2011) werkt Magixx samen met KidsRights Nijmegen: Top Basketball in Nijmegen draagt zo bij aan projecten voor kinderen in Zuid Afrika. Magixx playing for KidsRights is ook partner van het TIP, het Topsport- en innovatiepark De Goffert.

Founders: Innovastor, 4Pet Recycling BV, Danceclub The Matrixx, ABT bouwtechnisch adviesbureau

Voor vragen kunt u terecht bij: