Gemeente Amersfoort

Servicebericht gemeente Amersfoort - woensdag 5 januari 2011

Activiteitenkalender B&W Amersfoort
Woensdag 5 januari t/m zondag 16 januari 2011

Woensdag 5 januari
14.00 uur
Burgemeester Bolsius bezoekt de regionale nieuwjaarsreceptie van de Politie Utrecht. Locatie: NBC, Blokhoeve 1 te Nieuwegein.

10.00 uur
Wethouder Boeve bezoekt de Nieuwjaarsbijeenkomst van de Kamer van Koophandel Midden Nederland. Locatie: het Beatrixtheater te Utrecht.

Donderdag 6 januari
15.30 uur
Burgemeester Bolsius bezoekt de nieuwjaarsreceptie van het Centrum Criminaliteitspreventie Veiligheid (CCV). Locatie: Sociëteit De Witte te Den Haag.

19.30 uur
Wethouder Barendregt is aanwezig bij de opening van de expositie: Shouf Art Vice Versa. Locatie: Stadsgalerij, Leusderweg te Amersfoort.

Vrijdag 7 januari
19.30 uur
Wethouder Barendregt zit in de jury van het Buutreedners concours van de carnavalsvereniging De Keuters. Locatie: De Dissel te Hooglanderveen.

Zaterdag 8 januari
15.00 uur
Wethouder Barendregt bezoekt de nieuwjaarsreceptie in De Kamers. Tijdens de nieuwjaarsreceptie is er een optreden van De Andersons met de voorstelling "Mijn Rijkdom". Locatie: De Kamers, Wezerperberg 1, Vathorst te Amersfoort.

16.30 uur
Burgemeester Bolsius opent het jubileumjaar van Scoutinggroep Cay Noya die dit jaar 100 jaar bestaat. Locatie: terrein De Vosheuvel, Heiligenbergerweg 177-183II te Amersfoort.

Zondag 9 januari
16.00 uur
Wethouder Van 't Erve reikt tijdens de nieuwjaarsborrel die de Wham samen met stichting Keiroze organiseert, de Derk Koetje Award 2010 uit. Locatie: gebouw Wham, Hendrik van Viandenstraat 13 in Amersfoort.

Maandag 10 januari
17.30 uur
Burgemeester Bolsius spreekt tijdens een bijeenkomst van de Rotaryclub Amersfoort Regio. Locatie: Sociëteit Amicitia, Prins Hendirklaan 15 te Amersfoort.

18.15 uur
Wethouder Boeve en wethouder Barendregt bezoeken de nieuwjaarsbijeenkomst van de Vereniging Amersfoortse Bedrijven (VAB). Locatie: Stern Auto B.V., Ruimtevaart 30 te Amersfoort.

Dinsdag 11 januari
16.00 uur
Wethouder Boeve bezoekt de nieuwjaarsbijeenkomst van de GGD Midden Nederland. Locatie: Van der Valk Hotel, Hoofdveste 25 te Houten.

Woensdag 12 januari
16.30 uur
Wethouder Boeve overhandigt een drempelplaat van het Gehandicapten en Patiënten Platform Amersfoort (GPPA) aan de winkel Keizer & Keizerin. Locatie: Zuidsingel 72 te Amersfoort.

Donderdag 13 januari
16.30 uur
Burgemeester Bolsius heet nieuwe Nederlanders welkom tijdens de Naturalisatieceremonie. Locatie: Stadhuis Amersfoort, de Raadszaal, Stadhuisplein 1 te Amersfoort.

16.30 uur
Wethouder Barendregt is aanwezig bij de nieuwjaarsbijeenkomst van 'Kunst in Amersfoort'. Locatie: Wereldrestaurant Dara, Grote Koppel 5 te Amersfoort.

17.00 uur
Burgemeester Bolsius en wethouder Boeve bezoeken de Nieuwjaarsbijeenkomst van De Alliantie Eemvallei. Locatie: kantoor De Alliantie Eemvallei, Heiligenbergerweg 60 te Amersfoort.

Vrijdag 14 januari
11.15 uur
Wethouder Van 't Erve is aanwezig bij de oplevering van de 2de modelwoning aan de nieuwe bewoners. De oplevering markeert een volgende succesvolle stap in het project energiebesparing in de wijk dat gericht is op CO2-reductie bij bestaande woningen. Locatie: Daltonstraat 19 te Amersfoort.

14.00 uur
Burgemeester Bolsius en wethouder Buijtelaar bezoeken de wijk Kattenbroek. Locatie: op de fiets door de wijk.

Zaterdag 15 januari
10.00 uur
Wethouder Barendregt opent het Rapidtoernooi tgv 75-jarig bestaan van de Christelijke Schaakvereniging 'Ons Genoegen'. Locatie: Martuskerk, Copernicusstraat 18 in Amersfoort.

15.30 uur
Wethouder Van 't Erve opent de vernieuwde hoofdvestiging van het studiecentrum Van Berkum. Locatie: Weverssingel 9 te Amersfoort.


Noot voor redacties
Noot voor de redactie,