Ingezonden persbericht


05-01-2011

Nieuwe Alles over Huisbouwen & Renovatie in verspreiding

HEEMSKERK - Vanaf vandaag ligt de nieuwe Alles over Huisbouwen & Renovatie in de winkel. Dit magazine, dat zich richt op het bouwen op een kavel en de renovatie van een woning, is een uitgave van Pressofoon B.V. en wordt eens per jaar verspreid door heel Nederland en een deel van België. Alles over Huisbouwen & Renovatie
Alles over Huisbouwen & Renovatie is een informatief magazine dat u helpt oriënteren op alles waar u mee te maken krijgt als u op een kavel wilt bouwen. Zo leest u welke vergunningen u aan moet vragen, welke verschillende bouwmethoden er zijn en wat de mogelijkheden zijn bij het verbouwen van uw huis. Het magazine wordt tweemaal per jaar verspreid in een oplage van totaal 60.000 exemplaren. Alles over Huisbouwen & Renovatie is reeds bezig met de 32e jaargang.

Deze editie
Deze editie van Alles over Huisbouwen & Renovatie brengt u aan de hand van een overzichtelijk stappenplan dichterbij uw nieuwe thuis. Alle mogelijkheden komen aan bod en tevens vindt u er handige tips en praktische informatie over het (ver)bouwen van uw huis. Meer informatie over de inhoud van de nieuwste editie is te vinden op www.allesover-huisbouwen.nl.

Pressofoon
Alles over Huisbouwen & Renovatie is onderdeel van de Alles over-serie. Deze serie bestaat uit tijdschriften die zich richten op verschillende aspecten binnen het woonsegment. Pressofoon is naast de Alles over-serie uitgever van Wonen.nl Specials, Appartement & Eigenaar en Personenvervoer Magazine. Ook op het gebied van internetmarketing heeft Pressofoon veel ervaring en mogelijkheden in huis.


Noot voor redacties
Noot voor de redactie,