Ingezonden persbericht


Collectie Chantelle zomer 2011

Verliefd zijn is heerlijk. Wie verliefd is, zal de lingerie serie «Romance» van Chantelle graag dragen. Wie niet verliefd is maar aan een dagelijks moment een extra dimensie wil geven met een vleug romantiek, kiest ook voor deze must-have «Romance». Lingerie is de basis. Het is het eerste wat je aantrekt, het eerste wat je voelt en het eerste wat je ziet. Als het goed voelt, goed draagt en goed oogt, breng je jezelf helemaal in de mood. En wie weet slaat de vonk dan over !

De lingerie serie «Romance» is een ultra lichte lingerie serie met verfijnde, zachte stoffen. Ruches, kant, plissé, geborduurde transparante tule en strikjes wisselen elkaar af tot een romantische serie, die verkrijgbaar is in zwart, zonnig geel of zilverwit. De serie heeft vier verschillende beha's (beugel, decolleté, t-shirt, push-up) vanaf E66, waarbij cup A tot G mogelijk is. Aangevuld met een slip met franjes E39, een shorty met een prachtige plissé rand E44, een string E34 en een slip met een hogere taille E31 en porte-jarretelles (niet in zonnig geel) E49.

Welk type borst moeder natuur je ook heeft toebedeeld, Chantelle heeft er een passende beha voor: de Perfect Match. Chantelle biedt ruimschoots verschillende beha modellen zoals T-shirt, Beugel, Push up, Driekwart, Decolleté, Spacer en Naadloos. En dan ook nog in onderlinge combinatie zoals een Decolleté T-shirt beha en met varianten als geïntegreerde t-back, beugel of juist geen beugel, afneembare of multipositie schouderbandjes. Eenmaal de ideale snit gekozen, dan is het puur een kwestie van smaak. Chantelle biedt met de ideale snit en de juiste `smaakversterker` dè Perfect Match.

De verschillende beha modellen in de zomercollectie 2011 van Chantelle worden geshowd door model Tatjana Patitz. Zij liep in de jaren '90 op menig catwalk van grote couturiers en poseerde voor vele reclamecampagnes. Als echt mode-icoon, inspireerde ze ook bekende fotografen als Peter Lindbergh, Paolo Roversi, of Herb Ritts. In haar vroege 40 is ze op het hoogtepunt van haar vrouwelijkheid en laat ze de Chantelle collectie stralen. Dankzij de creatieve hand van het Couture huis Chantelle wordt de natuurlijke charme van vrouwen benadrukt.

Zomer 2011 is de lingerie serie «Haute Couture» hèt paradepaardje van Chantelle. Dankzij een ingenieuze weeftechniek is de stof ultra plat geweven en zonder voelbare of zichtbare naden. Toch boet deze luxueuze lingerie serie niet in op glans, een rijk geborduurd patroon en het mysterieuze spel van transparantie. «Haute Couture» is ontworpen om je zelfvertrouwen te versterken en je vrouwelijke charmes tot een hoogtepunt op te zwepen. Daarom is de serie uitgerust met een prachtige tailleband met jarretelles om volledig "gewapend" ten tonele te verschijnen. Zo brengt Chantelle «Haute Couture» onder handbereik.

De lingerie serie Haute Couture van Chantelle is verkrijgbaar in het roze/grijs en zwart/zilver en kent 3 verschillende behaŽs vanaf E72: een Beugel, Push-up en decolleté beha aangevuld met een Slip E39, Shorty E44, Tanga E39 en Tailleband E65.

Om zich in alle sereniteit mooi te maken, is er «Sublime Invisible», een echte verademing in het noviteitenaanbod met een ware passie voor een goed gevoel. Schouderbandjes, subtiel gehuld in tule, laten zich naargelang de kleding zien of niet. Sublime Invisible is verkrijgbaar in het wit, nude, zwart en de nieuwe zomerkleuren porselein en elektrisch blauw. Drie verschillende t-shirt beha's met alledrie multi-positie schouderbandjes vanaf E52, slip of string E25 en broekje platte buik E32.

Chantelle is in alle opzichten een betrouwbaar kwaliteitsmerk met Franse allure. Het aanbod is heel divers. Naast de bruidskleur wit is ook ivoor, huid of ebbenhout (onzichtbaar onder witte kleding) mogelijk. En natuurlijk diverse andere kleuren waaronder trendkleuren het nieuwe blauw als elektrisch blauw, indigo, aqua en metaalwit. Maar ook biedt Chantelle volop keuze in beha types. Een t-shirt beha voor een gladde, naadloze cup, een push-up beha voor een mooi ogende volle buste, een decolleté beha voor een mooi decolleté, een beugelbeha voor transparantie, een driekwart beha voor een nog sexier uitstraling, een strapless beha voor onder een strapless jurk of top . . Ook multi-positie schouderbandjes zijn bijzonder handig, want hierdoor kan je de beha veranderen van klassiek schouder naar halter, of met de mogelijkheid voor een geheel ontblote rug.

De iconische serie «Africa Fashion» heeft een unieke en onderscheidende stijl. Haar «tattoo» borduursel hult zich in deze zomer in het Aqua, een heldere azuurblauwe kleur met een lichte lurextoets. Met drie verschillende beha's vanaf E68, een shorty E45, string E45 en een Braziliaanse transparante slip E45.

«Icône» is de emblematische serie in de zomercollectie van Chantelle. Hiervoor heeft het Franse lingeriehuis de kennis van de corsetiers volop benut. Het motief van Icône, met bogen en transparantie, is een verademing van zachtheid. De serie is verkrijgbaar in wit metaal en in Bermudes, een haast oplichtende mintkleur. Vier verschillende beha's vanaf E62, slip E29, shorty E35, broekje met hoge taille E35, string met lage taille E29. De ultieme uitbreiding van deze lingerie serie is de noviteit Icône Spacer vanaf E59 met bijbehorende slip of string met lage taille E29. In de kleuren toffee, metaalzwart en metaalwit.

«Fascination» is de nieuwe serie in een frivole setting met extreem ondersteunend vermogen. Van een kleine cupmaat 70A tot een grote cupmaat 100E of 90G. Bij de serie Fascination is niet kant, maar het patroon in de zachte ultradunne stof de eye-catcher. Op een ingenieuze wijze is het patroon 3-dimensionaal in de stof geweven, waarbij het verdikte patroon ook als vanzelf doorloopt als prachtige sierband in de schouderbanden. Fascination is verkrijgbaar in milk, acajou en peach. Er zijn drie verschillende beha's vanaf E69, een slip E35, shorty E45 en een tanga E33.

«Eternelle» is de nieuwe introductie voor zomer 2011, waarbij het spel van een geborduurd motief op een transparant weefsel centraal staat. Opvallend in het zwart en chique in het milk. De laatste weefseltechnieken zijn gebruikt, waardoor het resultaat een ultra platte en zachte serie oplevert, dat bijzonder aangenaam draagt. Drie verschillende beha's vanaf E74, slip E40, shorty E45, tanga E40. Het nachthemdje E99, de guêpière vanaf E155, de porte-jarretelles E45 en de kousenband E30 maken de serie compleet.

«Pure» is een flinterdunne, naadloze lycra stof, die aansluit als een tweedehuid. Verkrijgbaar in milk, nude en zwart. Drie verschillende t-shirt beha's waaronder een beha met memory form en een bedekkende t-shirt beha vanaf E59, een prachtige bodystring met t-shirt beha vanaf E99 en een slip E24, shorty E25 en string E24.

Voor «Cachemire» gebruikt Chantelle superzachte materialen van topkwaliteit en een rijk geborduurd motief, zoals we van Chantelle mogen verwachten. Cachemire kent twee verschillende beha's. Een 3-delige beugelbeha (tot cup H) en een 3-delige beha zonder beugels kosten 69 euro per beha. Beide beha's zorgen voor een perfecte ondersteuning en maken van de buste een prachtige ronding met een mooi decolleté. De lingerie sluit prachtig aan op het lichaam. Bij de maagband is een verfijnd superplat schulprandje te zien, terwijl langs de cup het rijk geborduurde motief dankzij de transparantie goed tot recht komt. Bij de beha's horen een slip 34 euro en broekje met hoge taille 39 euro. Wie helemaal op chique wil gaan kiest voor de prachtige figuurondersteunende body, vanaf 129 euro.

De lingerie serie «Hedona» van Chantelle is een prachtige klassieke serie met naadloze beha's en een body die met name de grote buste perfect ondersteund. Deze lingerie serie heeft een perfecte snit en geeft de grote buste een natuurlijke welving. Een ongeëvenaarde uitvinding van Chantelle waarbij alle modellen het figuur perfectioneren. Hedona is verkrijgbaar in grote cups (tot H), vormt de onmisbare tweede huid en is onzichtbaar onder ieder kledingstuk. De bestaande kleuren wit, ivoor, huid, zwart, toffee en sienne worden zomer 2011 uitgebreid met parelgrijs. Twee naadloze beha's vanaf E49, slip E26, broekje E 29, Body vanaf E99.

De lingerie serie «Rive Gauche» is een serie voor dagelijkse verleiding en gemakkelijk om te dragen. De ultra platte kant met grafische motieven evenals de verfijnde spaghetti schouderbandjes en afwerking met strikjes maken deze Rive Gauche serie extra elegant. De kleur zwart wordt zomer 2011 aangevuld met milk en strawberry. Vier verschillende beha's: 3/4 beugelbeha, decolleté beha, decolleté t-shirt beha + 3-delige beugelbeha vanaf E 52, tanga E28, slip E30 en shorty E31.

De lingerie serie «C Chic» van Chantelle is gemaakt van een transparante elastische Lycra jacquard tule waarop in rastermotief het Chantelle monogram prijkt. Eenvoud en klasse geven C Chice een elegante Haute Couture uitstraling. De opengewerkte grafische schouderbandjes zijn bijzonder verfijnd en op een ambachtelijke wijze vervaardigd. Ditzelfde randje is gebruikt langs het decolleté van de beha. Verkrijgbaar in wit, zwart, perfect nude en de nieuwe zomerkleur indigo. Een t-shirt beha met geïntegreerde t-back en een driedelige beugelbeha vanaf E 54 (tot cup H), slip E27, string E25 en shorty E28.

Meer informatie op de website www.chantelle.com