Nederlandse Tafeltennisbond


Tafeltennistalenten welkom op voorlichtingsavond CSE Zwolle

5-1-2011

Het CSE (Centre for Sports & Education) in Zwolle houdt op woensdag 2 februari (18:00-21:00 uur) een voorlichtingsavond. Op deze avond gaan de trainers en leercoaches in op het technische, sportondersteunende en het onderwijsprogramma van het CSE. Daarnaast vertellen ze hoe de selectiedagen er uit zien.

Bas Hergelink is één van de tafeltennissers op het CSE in Zwolle. (FOTO: © NTTB)

Tafeltennis is sinds afgelopen najaar ook onderdeel van het CSE. Bij dit programma worden talenten door een combinatie van sport & onderwijs voorbereid op een toekomst als topsporter. Dit gebeurt met ondersteuning van de NTTB, NTTB afdeling Oost en de ouders. Trainer is NTTB-bondscoach Lumen Dekker. Het CSE Zwolle valt onder het NTTB-beleid om regionale opleidingscentra op te starten. In drie jaar moet er een volledig trainingsgroep van minimaal 10 spelers zijn.

Voor iedere sport is op 2 februari een lokaal gereserveerd. Hier vertellen leerlingen over hun ervaringen en vertellen de technisch verantwoordelijken over het sportspecifieke deel. Je krijgt dus uitgebreide informatie over bijvoorbeeld trainingstijden, opbouw van de training, samenstelling van de staff, samenwerking met de bond/vereniging, de samenwerking tussen de trainers/coaches en het onderwijs, etc.

Zo krijg je een goed beeld van de unieke mogelijkheden op het CSE! De voorlichtingsavond vindt plaats in het gebouw van het CSE

Locatie
Boerendanserdijk 2a (Oosterenkgebouw)
8024 AH Zwolle (op het stadionterrein).

NTTB/HH/LD