Gemeente Aalsmeer

met Rozenpenning voor Michael van der Laarse

Nieuwjaarsreceptie met Rozenpenning voor Michael van der Laarse

Michael van der Laarse, in Aalsmeer misschien wel beter bekend als Mike Multi, is maandagavond 3 januari tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente gelauwerd. Hij ontving de Rozenpenning voor de vrijwilliger van het jaar.

Ongeveer 125 belangstellenden zagen burgemeester Litjens de Rozenpenning overhandigen aan Van der Laarse. Achtereenvolgens werden genoemd zijn vrijwilligerwerk bij het vuurwerk op het Surfeiland (met Dideric van Riemsdijk), de triathlon, de Sinterklaasviering en het vele bestuurs- en regelwerk voor handbalvereniging Fiqas (met Kees Markman en Marius Dekker). Burgemeester Litjens in zijn toespraak: 'Wat je je misschien niet altijd realiseert, is dat je met je onvermoeibare en positieve instelling ontzettend veel mensen inspireert. Jij laat vele Aalsmeerse jongens en meisjes zien hoe leuk het kan zijn om je ergens met hart en ziel voor in te zetten. Niet omdat het zo hoort, maar omdat je er telkens weer intens van geniet.'

De nieuwjaarsreceptie was een ontspannen bijeenkomst waar velen elkaar de beste wensen meegaven onder het genot van een hapje en een drankje. Meer foto's klik hier.

Nieuwjaarsreceptie 2011 (51)