Vetus



VETUS verlengt haar garantietermijnen! (05 Jan 2011)

Met ingang van 1 januari 2011 verlengt VETUS haar garantietermijn tot 3 jaar.

De garantietermijn van motoren wordt zelfs verlengd tot 5 jaar. Met het verlengen van de garantietermijn wil VETUS de booteigenaar extra vertrouwen bieden.

Het belang van de booteigenaar staat bij VETUS voorop. Watersporters willen genieten op het water en niet stilliggen omdat de techniek hen in de steek heeft gelaten. Zij moeten kunnen vertrouwen op hun boot en onderdelen. Dit is het uitgangspunt bij de ontwikkeling van nieuwe en doorontwikkelen van bestaande producten bij VETUS. Naast uiteraard kwaliteit en innovatie, zijn gebruikers- en installatiegemak de belangrijkste speerpunten bij ieder product dat wordt ontwikkeld.

Naast een goede garantieregeling heeft VETUS een goed wereldwijd servicenetwerk, zodat VETUS klanten altijd en overal kunnen rekenen op een uitstekende serviceverlening. Kortom met VETUS is het gegarandeerd genieten.

VETUS is een in Schiedam gevestigde internationaal opererende ontwikkelaar, fabrikant en handelsonderneming van algemene scheepsbenodigdheden, vooral van technische aard en scheepsmotoren ten behoeve van de plezier- en kleinere beroepsvaart. Het bedrijf is in 1964 opgericht. Vandaag de dag worden VETUS producten in meer dan 100 landen verkocht en onderhouden. De filosofie dat after sales onlosmakelijk verbonden is met verkoop, heeft geleid tot het opzetten van een wereldwijd servicenetwerk met lokale centra waar de booteigenaren een optimale service mogen verwachten. Vetus producten dienen aan de wensen van de klant te voldoen voor wat betreft prestatie, betrouwbaarheid, robuustheid, gemakkelijke en tijdsbesparende inbouw, goede service en een lange levensduur.

Klik hier voor meer informatie.

Zie het origineel