Warchild


Millingen zingt voor War Child

5 januari 2011 - Het koor
Ook dit jaar heeft het 'War Child koor' op een kerstmarktje, tijdens een koopavond van de plaatselijke supermarkt en op Kerstavond in Millingen kerstliederen gezongen. Dit deden ze met een groep van 14 man om geld in te zamelen voor War Child. Er zijn verschillende repetitie-zaterdagochtenden aan vooraf gegaan waar ook de koffie werd gesponsord ten behoeve van deze actie voor War Child.

EUR340,- voor War Child!
Helaas zat het weer dit jaar niet mee en waren er minder bezoekers dan andere jaren. Het was dan ook een grote verrassing dat er toch nog EUR340,- voor War Child bij elkaar is gezongen!

Gezocht: nieuwe dirigente!
Het `War Child koor' is op zoek naar een nieuwe dirigente voor aankomend jaar. De huidige dirigente is naarstig op zoek naar een baan in Burundi, Afrika, waar haar echtgenoot inmiddels al anderhalf jaar werkt.
"We hopen voor haar dat deze hartewens uitkomt en dan zien wij de volgende Kerst wel of we een andere kartrekker gaan vinden. In een muzikaal dorp als Millingen hoeft dat geen groot probleem te zijn. We kijken met plezier terug op een geslaagde actie", aldus het koor.

War Child bedankt alle zangers voor hun muzikale inzet en hoopt dat er een nieuwe dirigente gevonden wordt om de traditie in 2011 voort te kunnen zetten.