Gemeente Soest

Akse Media geeft Soester gemeentegids 2011 uit

05 januari 2011

In opdracht van de gemeente Soest verzorgt uitgeverij Akse Media B.V. uit Den Helder in 2011 voor de vervaardiging en verspreiding van de gemeentegids.

Vanaf deze week start Akse Media met het controleren van de adresgegevens van instellingen, organisaties en verenigingen die vermeld worden in de gemeentegids. De nieuwe gemeentegids verschijnt eind mei/begin juni huis-aan-huis in de gemeente Soest.

Alle organisaties, instellingen en verenigingen die momenteel vermeld staan in de gemeentegids en die een e-mailadres in de vermelding hebben, ontvangen een automatische mailing waarmee ze adresgegevens kunnen wijzigen.

De overige adressen worden de komende weken telefonisch door Akse Media benaderd of ontvangen een brief. De vermelding in de gemeentegids van Soest is kosteloos.

Lokale verenigingen en instanties die nog niet vermeld worden in de gemeentegids, moeten zélf contact opnemen met Akse Media. Deze aanvullingen voor de gemeentegids van Soest kunnen telefonisch (0223-673010),

per e-mail (redactie@aksemedia.nl) of schriftelijk (Akse Media BV, t.a.v. gemeentegids Soest, Postbus 6033, 1780 KA Den Helder) worden doorgegeven tot 4 februari 2011. De ingezonden mutaties worden dagelijks verwerkt.

Het komt helaas nog steeds voor dat andere organisaties dan Akse Media zich presenteren als uitgever van de gemeentegids van Soest. De gemeente adviseert dan ook bij twijfel altijd te vragen of de medewerker werkzaam is bij Akse Media.

Eventueel kunt u contact opnemen met de gemeente Soest om de betrouwbaarheid te controleren (Anne Weijman: a.weijman@soest.nl of telefoonnummer 035-6093 498).