Stichting FOM 4 januari 2011

Nieuwe FOM expres is verschenen

Afbeelding 1. FOM expres december 2010
vergroten Afbeelding 1. FOM expres december 2010 Klik hier om de FOM expres te downloaden.
Eind december is weer een nieuwe FOM expres verschenen. Deze nieuwste editie telt 12 pagina's en is gevuld met veel interessant nieuws en achtergrondinformatie vanuit de Stichting FOM.

In deze editie vindt u onder meer nieuws over de ondertekening van een basisakkoord over de financiering van de relocatie van de laserfaciliteit FELIX/FELICE en over dr. Ewold Verhagen, die zowel de FOM Natuurkunde Proefschrift Prijs als de FOM Valorisatiehoofdstuk Prijs won. Ook kunt u verslagen lezen van de workshop 'Physics with Industry', het Biofysica-congres 2010, het event 'Cosmic Sensation' en een verslag van het bezoek van prof.dr. Mischa Bonn aan de Young Scientists Conference in China. Verder besteedt de FOM expres aandacht aan de nieuwe valorisatieprojecten bij de universitaire werkgroepen, de FOM-focusgroepen voor funderend energieonderzoek, de gevolgen van een nieuw kabinet voor de natuurkunde en de stand van zaken rondom NWO-nano. Op www.fom.nl/expres kunt u de december-editie zelf downloaden.

Wilt u de FOM expres per post ontvangen?
Ontvangt u de FOM expres op dit moment niet per post, maar wilt u deze wel graag ontvangen? Dan kunt u zich aanmelden voor de verzendlijst door een e-mail te sturen naar info@fom.nl, onder vermelding van uw naam en postadres.