Politie Gelderland-Zuid

Tuincentrum overvallen

Nijmegen, 22-12-2010 o Dinsdagmiddag omstreeks 17.00 uur is het tuincentrum aan de St. Agnetenweg overvallen door twee onbekende gewapende mannen. Zij gingen er met een onbekend geldbedrag vandoor. Niemand raakte gewond. De politie maakte gebruik van SMS-alert.

Op het moment van de overval waren er geen klanten binnen. Twee medewerkers waren in de winkel aanwezig. Een medewerkster die achter de balie stond zag ineens twee mannen binnenkomen. De ene dader had een mes en de ander een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. Zij eisten geld van de vrouw. De vrouw was zo geschrokken dat ze niet kon reageren. De andere medewerker heeft vervolgens geld uit de kassa gegeven, waarop beiden lopend vertrokken in de richting van de 60e straat Gildekamp. De medewerker is nog wel achter de mannen aan gehold maar kon deze niet meer achterhalen. Van de daders is het volgende signalement bekend:

Signalement dader met mes:

* 1.60 1.70 lang

* Donkere ski-jas

* Donkere bivakmuts

* Bruine ogen

* Onbekende huidskleur

* Donkere broek

* Droeg handschoenen

* Mes met lemmet van 15 cm

Signalement dader met een op een vwgv:

* 1.60 1.70 lang

* Witte ski-jas tot over de taille

* Droeg sjaal voor het gezicht en capuchon
* Onbekende huidskleur

* Donkere broek

* Droeg handschoenen

Getuigen

Was u getuige van deze overval? Of hebt u rond 17.00 uur iets bijzonders opgemerkt? Neemt u dan contact op met het overvallenteam van de Politie Gelderland-Zuid op telefoonnummer 0900-8844. Anoniem informatie geven kan ook via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

(14)

Laatst gewijzigd 22-12-2010 11:04 | © Regio Gelderland-Zuid |