Ingezonden persbericht

Nieuwe stoffen in Auping collectie 2011

Metamorfose Auping's exclusieve stoffencollectie

Deventer, 17 december 2010 - Om ervoor te zorgen dat de slaapkamer aansluit bij de laatste trends, past Auping in 2011 zijn exclusieve stoffencollectie aan op de nieuwste mode. Er zijn drie nieuwe stoffen aan het assortiment toegevoegd: Voice, Shine en Marble.

'Voice' is een glanzende stof die luxe uitstraalt. De stof 'Shine' is voor iedere consument die van subtiele glans houdt. 'Marble' is een gemĂȘleerde en grof geweven stof. De stoffen Voice en Marble zijn exclusief verkrijgbaar bij de Auping Plaza's en de Auping Vision dealers.

Naast de nieuwe stoffen in het assortiment wordt ook het kleurenpalet van de Facet stof en de bijbehorende biezen aangepast aan de huidige kleurentrends.

Op de internationale meubelbeurs in Keulen (18 - 20 januari 2011) zijn de nieuwe stoffen op de boxsprings van Auping voor het eerst te zien.

Beeldmateriaal

fotonr. cd237-3127 fotonr. cd237-3126 Boxspring Nice in stof Facet, kleur kiezel 7

Bovenstaande afbeeldingen en aanvullend beeldmateriaal zijn te downloaden van onze beeldenbank: www.aupingdatabase.nl inlog: aupingpers
wachtwoord: auping

Over Auping
Koninklijke Auping bv is het grootste zelfstandige Nederlandse beddenbedrijf. Er zijn vestigingen in diverse Europese landen. Auping begon in 1888 als smederij in Deventer. Met de spiraalbodem zette Johannes Auping meer dan 120 jaar geleden een nieuwe trend. Het bedrijf specialiseerde zich daarna in spiraalbedden. Later kwamen daar matrassen en boxsprings bij. Zo ontwikkelde Auping zich tot de slaapspecialist en marktleider in Nederland. Door voortdurend te investeren in innovatie en ontwerp is Auping altijd trendsettend geweest in slaapcomfort. Daarbij ligt de focus op drie kerneigenschappen: ondersteuning, drukverlaging en ventilatie.

Auping werkt samen met wetenschappers en gerenommeerde ontwerpers aan bedden met uitstekende ventilatie, ondersteuning en drukverlaging. Kennis van het slaapproces en van innovatieve materialen en technieken vormen de basis van het unieke Auping comfort. Het vakmanschap, de toewijding en ervaring van de medewerkers staan borg voor duurzame kwaliteit en een hoge servicegraad. Meer informatie staat op www.auping.nl.

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht