RDW

december 2010

RDW beste werkgever in non-profit sector

Zoetermeer, 1 december 2010
De RDW is, net als in 2009, ook in 2010 uitgeroepen tot beste werkgever in de non-profit sector. Dit is gebleken uit het âIntermediair Beste Werkgevers Onderzoekâ dat VNU Media jaarlijks houdt in de profit en non-profit sector. Op dinsdagmiddag 30 november is tijdens een feestelijke bijeenkomst in Oudekerk aan de Amstel de prijs in ontvangst genomen door Maeyken Ruimers, Manager HR van de RDW. In het combinatieklassement van profit en non-profit is de RDW op een eervolle vijfde plaats geëindigd.

Het onderzoek
Intermediair onderzoekt bedrijven in de profit en non-profit sector. Het onderzoek bestaat uit twee onderdelen: primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (waaraan 77 organisaties deelnamen) en medewerkerstevredenheid/-werkbeleving (waaraan 10.571 medewerkers uit 65 organisaties deelnamen). De uiteindelijke rangorde is gebaseerd op een combinatie van het arbeidsvoorwaarden- en
werktevredenheidsonderzoek.

Meer informatie over de resultaten van Intermediair Beste Werkgevers Onderzoek 2010 is te vinden op de website www.intermediair.nl .