Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Duco Bauwens wordt MBT-ambassadeur

Duco Bauwens van het tv-programma Nederland in Beweging en Masai Benelux slaan de handen ineen om consumenten te informeren over de gezondheidsvoordelen van het lopen op MBT. Duco Bauwens is ook schrijver van boeken over sport, voeding en gezondheid en in zijn sportcentrum is hij actief als personal trainer.

"Deze samenwerking voelt direct vertrouwd", zegt Bauwens. "MBT past perfect in mijn filosofie als fit expert. Mensen moeten meer en vooral beter bewegen op een verantwoorde en laagdrempelige manier. Dat kan met MBT. Bovendien is MBT een eerlijk product. Iedereen die een paar MBT`s aantrekt, voelt direct dat het product werkt. Ik was vanaf het eerste moment verkocht en draag elke dag MBT`s."

Ramon den Uijl, head of marketing en communication van Masai Benelux: "MBT is het product voor consumenten die bewust met hun gezondheid bezig zijn. Een paar MBT`s kost 200 euro of meer. Wij zullen met behulp van Duco`s expertise nog beter in staat zijn de meerwaarde van MBT voor deze groep consumenten uit te leggen."

Masai Benelux en Duco Bauwens hebben een overeenkomst voor drie jaar getekend. De kick-off van de samenwerking vindt plaats in de eerste week van januari 2011.

MBT is uitvinder en innovator van physiological footwear. Lopen op MBT verbetert de lichaamshouding en activeert verwaarloosde spieren. Elke stap op MBT is een kleine work out. MBT wordt geadviseerd door miljoenen consumenten, fysiotherapeuten en sportartsen over de gehele wereld.

Step into a stronger body!

Meer informatie over Duco Bauwens: www.ducobauwens.nl

Meer informatie over MBT: www.MBT.comIngezonden persbericht