Gemeente Ede

woensdag, 17 november 2010

Gratis Entente Florale fietsroute voor inwoners

info@ede.nl

Ede heeft zilver gewonnen in de Groenste Stad van Nederland-competitie, Entente Florale. De jury is onder de indruk van de manier waarop we in Ede met al ons groen omgaan. Daar zijn we trots op en dat willen we graag met u vieren. Bij één van de VVV-kantoren in de gemeente of bij het kantoor in Wageningen kunnen alle inwoners daarom een gratis Entente Florale fietsroute afhalen. Zo kunt u het groen in Ede zelf beleven, op de fiets.

Ede heeft een enorm groen buitengebied, met daar doorheen honderden recreatieve routes. Aan de hand van routes kunt u Ede te fiets, paard, mountainbike of wandelend te verkennen. Groen, gezond en actief! Citymarketing Ede heeft het initiatief genomen om al deze routes te bundelen op één website: www.eropuitinede.nl. Op Eropuitinede.nl verzamelen we alle routes, met toeristische informatie, en werken we aan een compleet overzicht. Heeft u zelf een voorstel voor een route, of kent u een route die nog niet op de website staat? Voer de route dan zelf in, wij plaatsen deze graag! Ook kunt u zelf routes uitstippelen, met één van de routeplanners op de website.

Gratis route af te halen bij VVV

Eén van de routes op de nieuwe website is de Entente Florale fietsroute. Om te vieren dat Ede zilver gewonnen heeft, kunt u deze route gratis afhalen bij één van de VVV-kantoren in de gemeente Ede of bij het kantoor in Wageningen, inclusief een bon voor een gratis kopje koffie. Deze verrassend afwisselende fietsroute voert u langs bijzondere plekken door Ede. De route is verkrijgbaar vanaf 17 november 2010 (zolang de voorraad strekt).

VVV-kantoren:

VVV/ANWB Ede
Molenstraat 80
6711 AW Ede

VVV Otterlo
Arnhemseweg 14
6731 BS Otterlo

VVV agentschap Bennekom
p/a Boekhandel Novita
Dorpsstraat 41
6721 JJ Bennekom

VVV agentschap Harskamp
p/a Novy van Beek
Dorpsstraat 62
6732 AG Harskamp

VVV agentschap Lunteren
p/a V.d. Berg Tuinartikelen
Stationsstraat 33
6741 DH Lunteren

VVV agentschap Wageningen
p/a Boekhandel Kniphorst
Hoogstraat 49
6701 BM Wageningen