Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Limbricht, 15 november 2010

Elektor-opleidingen beloond met Cedeo-erkenning

Elektor International Media voert vanaf 1 oktober 2010 het predikaat 'Cedeo-erkend' voor haar bedrijfsopleidingen. Elektor kreeg het onafhankelijke keurmerk omdat meer dan 80% van haar klanten "tevreden" tot "zeer tevreden" is over de kwaliteit en de performance van haar opleidingsinstituut. Met een bijna perfecte score van 98,1% is Elektor nu opgenomen in Nederlandse Opleidingen Databank.

Elektor heeft de Cedeo-erkenning verworven op basis van een tevredenheidonderzoek onder de klanten van de workshops, seminars, cursussen en masterclasses die op diverse locaties in Nederland en België worden gegeven. Cedeo is de onafhankelijke keuringsinstantie die de kwaliteit van HR-dienstverleners meet en waarborgt.

Op alle 11 criteria scoorde Elektor bovenmodaal, met als uitschieters de waarderingen voor het niveau van de trainers, de duidelijke communicatie en de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het laatste aspect werd door Elektor-klanten getypeerd als "heel goed" en "uitstekend".

Op basis van de positieve uitslag van het Cedeo-onderzoek mag Elektor het predikaat "Cedeo-erkend" voor twee jaar voeren en wordt haar opleidingsinstituut opgenomen in de Nederlandse Opleidingen Databank. Hierdoor behoort Elektor tot de 800 instituten die op basis van marktwaardering zijn geselecteerd door Cedeo. Er zijn in Nederland naar schatting ruim 8.500 commerciële opleidingsinstituten actief.