Deelgemeente IJsselmonde Rotterdam

Werkcentrum Kreileroord bestaat 35 jaar

Werkcentrum Kreileroord van Pameijer in IJsselmonde vierde haar
35-jarige bestaan met een spetterend feest.

Vrijdag 5 november 2010 vierde het Werkcentrum Kreileroord van Pameijer in IJsselmonde haar 35-jarige bestaan met een spetterend feest. Het thema was glamour op straat.

Het was een geslaagd feest. De avond werd gepresenteerd door Sander van de Brink van Theaterhuis 010. Passend bij het thema verzorgde de look-a-like van Marilyn Monroe een spetterend optreden. Hierna zorgde een ijscokar met Italiaans schepijs voor de nodige afkoeling. Een DJ zorgde voor een volle dansvloer. Verder waren er luxe hapjes en champagne voor de genodigden.

Werkcentrum wordt activeringscentrum
Het werkcentrum van Pameijer bevindt zich aan de Kreileroord. In het pand zijn ook aanwezig de VBC, Sociaal Raadslieden, Kinderdagverblijf de Droomplaats, Stichting Santiny, de Lets Ruil Winkel en er wordt yoga en bewegen op muziek voor ouderen gegeven.
Bij het werkcentrum kunnen mensen met een verstandelijke beperking of mensen met een psychische achtergrond terecht. Maar Pameijer kijkt vooruit en gaat het werkcentrum omvormen tot een Activeringscentrum Kreileroord. Dat houdt in dat ook bewoners die ondersteuning nodig hebben of behoefte hebben aan een luisterend oor terecht kunnen aan de Kreileroord.

Vrijwilligers gezocht
Pameijer is ook op zoek naar vrijwilligers die willen helpen het activeringscentrum vorm te geven en in de toekomst mee willen helpen. Interesse? Of heeft u vragen? Bel 010-4794110 of stuur een mail naar werkcentrum.kreileroord@pameijer.nl