Project Gemeente Westland

Naaldwijkseweg

Informatiebijeenkomst Naaldwijkseweg en Galgeweg

Publicatiedatum: 03-11-2010

Op maandag 15 november 2010 van 19:00 tot 21:00 uur organiseert de provincie Zuid-Holland een informatiebijeenkomst over het onderhoud aan de N 467, de Naaldwijkseweg en Galgeweg in de gemeente Westland. De bijeenkomst vindt plaats in Restaurant Pure Passie aan de Naaldwijkseweg 386 in `s Gravenzande. Bezoekers kunnen tussen 19:00 en
21:00 uur binnenlopen om tekeningen van het ontwerp te bekijken en informatie te krijgen over de omleidingsroutes.

Naar verwachting start de provincie in het tweede kwartaal van 2011 met werkzaamheden aan de N 467. Dankzij grootschalig onderhoud in 2005 is het asfalt nog in goede staat en hoeft er alleen geluidsreducerend asfalt aangebracht te worden. Daarnaast wordt de fietsoversteek Dijckerwaal aangepast, en krijgt de kruising Opstalweg-'s Gravenzandseweg verkeerslichten. De werkzaamheden duren naar verwachting vier maanden.

Bereikbaarheid en overlast
De provincie doet er alles aan om de overlast door de werkzaamheden zo klein mogelijk te houden. Zo vindt het werk in twee fases plaats en blijven woningen en bedrijven zo veel mogelijk bereikbaar. Toch is enige overlast onvermijdelijk, bijvoorbeeld door geluidshinder. Om weggebruikers tijdens de werkzaamheden zo snel mogelijk naar de plaats van bestemming te leiden, heeft de provincie een omleidingsroute uitgestippeld over de Woutersweg-Maasdijk-Oranjesluisweg.

Meer informatie
Meer informatie over de werkzaamheden aan de N 467 vindt u op www.zuid-holland.nl/n467. Vragen en opmerkingen kunt u versturen via het reactieformulier op deze website.