Gemeente Zoetermeer

Kennisfestival op 15 november 2010 - Interactief, inspirerend, grenzeloos innoveren

kennisfestival 2010

Op maandag 15 november 2010 is het zover: het Kennisfestival 2010! Speciaal voor ondernemers, kennispartners en overheid, die van - en met
- elkaar willen leren tijdens workshops, seminars en op het innovatieplein. Het Kennisfestival is goed bereikbaar want dit jaar is dit businessevenement in een hangar van Rotterdam The Hague Airport met als gastgemeenten Rotterdam en Den Haag.

Grenzeloos innoveren
Het beloofd weer een spraakmakend evenement te worden. De rode draad is 'grenzeloos innoveren' en dat gaat over het creëren van innovatieve producten, diensten en technologieën. Maar ook hoe je letterlijk over de grens kunt gaan. Export dus. Want onze nieuwste producten en technieken worden internationaal gewaardeerd. Verleg dus je grenzen en ontdek nieuwe kansen op dit grote evenement.

Het Kennisfestival is dé inspiratiebron voor ondernemers die kwaliteit, kennis en inspiratie willen koppelen aan innovatie en creativiteit. Keynotespeakers waaronder Jim Stolze, oprichter TedX Nederland, presentatoren en ondernemers op het innovatieplein geven hun visie op innovatie, praktische tips, trucs en tools om ondernemers te inspireren. Kom en laat je inspireren. Voor aanmelden en het volledige programma ga je naar www.kennisfestival.com.

Het Kennisfestival wordt georganiseerd door de Kennisalliantie in samenwerking met de gemeenten Rotterdam, Den Haag, Westland en de partners Medical Delta, AgentschapNL, Syntens, Global Entrepreneurs Week en HOPE.