CDG Europe BV


Azlan Partner seminar ''Desktop Virtualization, which way to go?"

2-11-2010

Azlan Education is het trainings- en kenniscentrum van Tech Data waar u praktijkgerichte trainingen, workshops en seminars kunt volgen. Op 2 november heeft Azlan Education, in samenwerking met het Azlan New Business Development team, een derde interactieve sessie ingepland over Desktop Virtualisatie. Deze sessie is speciaal ontworpen voor onze huidige en toekomstige Azlan Partners.

Desktop Virtualization, which way to go?
In deze interactieve sessie, nemen de presentatoren u mee op een reis naar desktopvirtualisatie-land. Waar komen we vandaan en waarom willen we überhaupt desktop-virtualisatie? Hoe pakken we het aan? Wat kan er niet en wat kan er wel? En vooral de vraag die iedereen bezig houdt: op basis van welke factoren gaat u een keuze maken qua product? Tenslotte zal op dit moment vaak de keuze gemaakt worden tussen Citrix XenDesktop en VMware View. Doelgroep van deze presentatie zijn de mondige techneuten en de technische commerciëlen. Uw mening is gewenst, uw participatie meer dan welkom. Deze sessie kent geen winnaars, geen verliezers, sterker nog: niet eens altijd antwoorden. Maar wel altijd de juiste vragen ..."

Sessie: Desktopvirtualization, which way to go?
Datum: dinsdag 2 november 2010
Tijd: 10.00 - 16.00 uur incl. lunch
Kosten: Gratis voor Azlan partners
Locatie: Azlan Zoetermeer, Signaalrood 25
Maximaal 25 deelnemers. Vol=Vol!
Doelgroep: Tech Data Azlan partners

Het is geen technisch diepgaande sessie, maar de doelgroep moet wel bekend zijn met concepten en begrippen zoals bijv. server based computing, fat/thin clients en virtualisatie.