Oranjewoud


Oranjewoud gecertificeerd voor CO2-prestatieladder

Heerenveen, 1 november 2010 - Oranjewoud heeft het 'ProRail CO2-Bewust certificaat' ontvangen. Dit certificaat is onderdeel van de CO2-prestatieladder. Oranjewoud heeft een stevig fundament voor de uitbouw van het duurzaam ondernemen van de eigen organisatie gelegd en onderschrijft tevens het ambitieuze milieubeleid van ProRail.

De CO2-prestatieladder is een meetinstrument voor klimaatbewust ondernemen. Oranjewoud heeft het certificaat voor trede 3 ontvangen. Het certificaat is van toepassing op Ingenieursbureau Oranjewoud B.V., Oranjewoud Realisatie B.V. en Oranjewoud Inspection B.V.

Doelstellingen CO2-reductie
Oranjewoud wil de totale CO2-emissie in 2015 met 25% per fte reduceren ten opzichte van 2009. Die vermindering wordt onder meer behaald door het beperken van de CO2-emissie van leaseauto's en door het gebruik van groene stroom. Duurzame bedrijfsvoering
Naast CO2-reductie investeert Oranjewoud op vele manieren in een duurzame bedrijfsvoering. Uitgangspunt: onze bedrijfsactiviteiten mogen het milieu zo weinig mogelijk belasten. Van stroom tot bureauartikelen; Oranjewoud kiest voor groene producten. Daarnaast ondersteunt het bureau diverse goede doelen en stimuleert het vrijwilligerswerk door medewerkers.

---
Noot voor redacties