Gemeente Asten floow

College Asten goes with the floow

Enkele weken geleden presenteerde de SRE (Samenwerkingsverband Regio Eindhoven) de Floow. De Floow is een innovatief vervoermiddel dat zowel elektrisch als mechanisch wordt aangedreven. De floow combineert de voordelen van de fiets en het gemak van de auto. Met de floow kun je met relatief lichte inspanning behoorlijke snelheden behalen. Het is daarom een ideaal vervoermiddel voor het woon- en werkverkeer.

Het college van de gemeente Asten heeft dinsdagochtend 2 november 2 floows op proef uitgeprobeerd. De gemeente Asten stimuleert duurzaamheid. Eerder dit jaar hebben 30 ambtenaren die normaal met de auto komen kennis kunnen maken met voordelen die de E bike biedt. De reacties waren zeer enthousiast. Dit voertuig is een echte blikvanger en net als de E bike biedt het een alternatief voor de auto. De komende twee weken zullen Astense ambtenaren en bestuurders dit voertuig op proef gaan gebruiken.

Voor meer informatie zie: http://www.gowiththefloow.com/

floow

vlnr: wethouder J. Huijsmans, een vertegenwoordiger van fabrikant Floow, wethouder J. van Busselen en wethouder Th. Martens.