Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Oosterhout

Oosterhout, 02-11-2010

Metaal dieven ingerekend

OOSTERHOUT: De politie heeft twee mannen opgepakt op verdenking van diefstal. Het duo stal maandag 1 november 2010 rond het middaguur vier stalen platen van een bedrijventerrein aan de Everdenberg. Het ging om vier RVS platen van ongeveer 100 bij 60 centimeter. De diefstal was gezien en dus was bekend in wat voor auto de dieven zich verplaatsten. Politie eenheden in de omgeving werden door de meldkamer verzocht om uit te zien naar het voertuig. De twee verdachten werden korte daarna in 's-Hertogenbosch gesignaleerd en gearresteerd. De Bossche politie droeg de twee mannen over aan de Oosterhoutse politie. Ze worden momenteel verhoord. Het ging om twee inwoners van 's-Hertogenbosch, respectievelijk 78 en 59 jaar.

Letsel bij verkeersongevallen

MOLENSCHOT: Een 34-jarige man uit Tilburg brak zijn enkel bij een verkeersongeval in Molenschot. Het ongeval gebeurde maandagmiddag 1 november 2010 rond 16.00 uur. Het slachtoffer fietste in de richting Rijen en wilde twee voorgangers inhalen. Hij belde om de tweetal jongeren te attenderen op de inhaalmanoeuvre. De eerste keek om en ging opzij. De tweede kwam echter tijdens het passeren onverwacht naar links en raakte hem.
Het slachtoffer kwam daardoor ten val en ging over de kop. Hij viel dusdanig op zijn been, dat hij zijn enkel brak. Ambulancepersoneel vervoerde de man naar het ziekenhuis. De agenten die het ongeval behandelden hebben zich ontfermd over de fiets van het slachtoffer. Die staat voorlopig gestald in de garage van het politiebureau in Rijen.

OOSTERHOUT: De politie behandelde maandagmiddag 1 november om 17.00 uur een aanrijding tussen een auto en een fietser. De fietser was
aangereden op de Europaweg door een afslaande automobilist. De 25-jarige automobilist uit Goirle reed over de Eikdijk in de richting van de Europaweg en was gestopt bij de haaientanden. Hij wilde linksaf de Europaweg oprijden, in de richting van de A-27. Bij het optrekken raakte hij de juist passerende fietser. De man had een bebloed gezicht en is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De identiteit van de fietser is op dit moment nog niet bekend bij de politie.

Inbraak café

SLEEUWIJK. Op dinsdag 2 november 2010 werd er rond 02.00 uur
ingebroken in een café aan de Esdoornlaan. Op dat tijdstip trad namelijk het inbraakalarm in werking. De nog onbekende dader vernielde de ruit van de voordeur. Hij is vervolgens het pand ingegaan. Achterin de zaak werden twee gokkasten opengebroken, waaruit een geldbedrag werd gestolen. De politie heeft een aangifte opgenomen en onderzoekt de zaak.

Auteur: Jeroen Steenmeijer

Laatst gewijzigd 02-11-2010 14:50 | © Regio Midden en West Brabant |