Stichting FOM 2 november 2010

Nieuwe FOM expres is uit

Het oktober-nummer van de FOM expres is vorige week is verschenen. De nieuwste FOM expres telt acht pagina's en is gevuld met veel interessant nieuws en achtergrondinformatie vanuit de Stichting FOM. Afbeelding 1. FOM expres oktober 2010
vergroten Afbeelding 1. FOM expres oktober 2010 Klik hier om de FOM expres te downloaden.
In deze editie vindt u onder meer nieuws over de Nobelprijswinnaars voor de natuurkunde 2010, prof.dr. Andre Geim en prof.dr. Konstantin Novoselov. De FOM expres laat weten dat Geim tevens keynote speaker is op Physics@FOM Veldhoven 2011. Verder kunt u lezen over prof.dr. Richard van de Sanden als nieuwe directeur van het FOM-instituut voor Plasmafysica Rijnhuizen en prof.dr. Fred Bijkerk, winnaar van de FOM Valorisatie Prijs 2010. Ook vindt u in het oktober-nummer een verslag van de Fusion Road Show op Lowlands 2010, maakt u kennis met de eerste YES!-fellows en leest u over een nieuwe FOM-groep bij ASML. Op www.fom.nl/fomexpres kunt u de oktober-editie zelf downloaden.

Wilt u de FOM expres per post ontvangen?
Ontvangt u de FOM expres op dit moment niet per post, maar wilt u deze wel graag ontvangen? Dan kunt u zich aanmelden voor de verzendlijst door een e-mail te sturen naar info@fom.nl, onder vermelding van uw naam en postadres.