Gemeente Cranendonck


Actualiteitenmiddag: "Samen er op af!" 2010

Het Samenwerkingsverband Werk en Inkomen organiseert in november op verschillende locaties de actualiteitenmiddag "Samen er op af!" 2010. De middag is bedoeld voor vrijwilligers en professionals van organisaties in de regio die betrokken zijn bij mensen met een laag inkomen en op de hoogte willen blijven van de laatste wijzigingen en ontwikkelingen rondom het minimabeleid van het Samenwerkingsverband.

Deelname is kosteloos maar het is wel noodzakelijk om vooraf in te schrijven omdat er per locatie een maximaal aantal plaatsen beschikbaar is. De deelnemers ontvangen tijdens de middag kopieën van de presentaties en overig actueel materiaal.

Gedurende de middag geven medewerkers van het Samenwerkingsverband presentaties over het minimabeleid, worden vragen beantwoord en staat het Samenwerkingsverband open voor ieders ideeën over hoe met bepaalde thema's om te gaan. Thema's die in ieder geval aan bod komen zijn:
- Actuele regionale cijfers

- Nieuwe verordeningen voor het Samenwerkingsverband in 2010
- De nieuwe Wet investeren in jongeren

- Evaluatie bijzondere bijstand

Wilt u ook deelnemen aan één van de middagen? Lever dan voor 26 oktober a.s. een inschrijfformulier in bij het Samenwerkingsverband Werk en Inkomen, t.a.v. Lilian Sweens, Postbus 10.100, 5550 GA, Valkenswaard. Ook kunt u de gevraagde gegevens mail. Een inschrijfformulier kunt u telefonisch opvragen op nummer 040 - 2083518 of downloaden in het digitale loket van swi.rechtopbijstand.nl

De middagen zijn op:
Dinsdag 2 november van 13.30 uur tot 16.00 uur in De Smeltkroes in Maarheeze
Dinsdag 9 november van 13.30 uur tot 16.00 uur in De Hofnar in Valkenswaard