Deltion College
nieuws
01-11-10
Zwolle Culinair wederom topevenement
Drie dagen lang proeven, ruiken en genieten, Zwolle Culinair was weer
een succes!
Ruim 25 restaurants presenteerden hun nieuwe menu's aan ongeveer 9000
bezoekers. Aanwezig waren onder andere Librije's Food on Tour, La
Cucaraca, Mizu en Mooirivier Congreshotel.
Er kon dit jaar betaald worden met de culinaire proefpas, een
creditcard waarop Blauwvingers geladen konden worden. `Wij durven
uitdagingen aan, daarom serveren we bijvoorbeeld ook nog steeds op echt
servies', aldus Ton Kolman, voorzitter van de Stichting Gezamenlijke
Restaurants Zwolle.
Het evenement werd ondersteund door studenten van verschillende
opleidingen. In totaal werkten zo'n dertig studenten per dag mee in de
ontvangst, bediening en beveiliging. Een mooie ervaring voor studenten
van de Hotelschool, Luchtvaartdienstverlening en Orde & Veiligheid.
---