Deltion College


nieuws


01-11-10

Zwolle Culinair wederom topevenement

Drie dagen lang proeven, ruiken en genieten, Zwolle Culinair was weer een succes!
Ruim 25 restaurants presenteerden hun nieuwe menu's aan ongeveer 9000 bezoekers. Aanwezig waren onder andere Librije's Food on Tour, La Cucaraca, Mizu en Mooirivier Congreshotel.

Er kon dit jaar betaald worden met de culinaire proefpas, een creditcard waarop Blauwvingers geladen konden worden. `Wij durven uitdagingen aan, daarom serveren we bijvoorbeeld ook nog steeds op echt servies', aldus Ton Kolman, voorzitter van de Stichting Gezamenlijke Restaurants Zwolle.

Het evenement werd ondersteund door studenten van verschillende opleidingen. In totaal werkten zo'n dertig studenten per dag mee in de ontvangst, bediening en beveiliging. Een mooie ervaring voor studenten van de Hotelschool, Luchtvaartdienstverlening en Orde & Veiligheid.
---