Gemeente Edam-Volendam

Mededeling voor ondernemers

18 pagina Het gemeentebestuur wil ondernemers de gelegenheid bieden om mee te liften met het project "18 jaar! Vanaf nu zeggen we U tegen je."

Uitleg: Aan een aantal belangrijke momenten in een mensenleven wordt extra aandacht geschonken. Zo ontvangen mensen die gaan trouwen een speciaal voor hen samengesteld felicitatiepakket en ook nieuwbakken ouders krijgen een pakket met informatie en cadeaus.

Aan het moment waarop iemand 18 jaar en dus officieel volwassen is, wordt echter geen speciale aandacht geschonken. In 2009 heeft het gemeentebestuur besloten daar verandering in te brengen door even stil te staan bij dit belangrijke moment.

Daarom organiseert de gemeente sinds begin 2010 zes keer per jaar een feestelijke bijeenkomst in het oude raadhuis en nodigt daarvoor alle (bijna) 18 jarigen persoonlijk uit. Tijdens de bijeenkomst worden zij toegesproken door burgemeester of wethouder en ontvangen zij een pakket met daarin een speciaal voor hen ontwikkelde informatiemap, een cadeau van de gemeente en cadeaus en/of waardebonnen van lokale ondernemers.

Het gemeentebestuur is voornemens dit project in 2011 voort te zetten en wil ondernemers de gelegenheid bieden om mee te liften met dit project. Uiteraard dient de inhoud van het pakket te passen binnen de uitgangspunten van het gemeentelijk beleid.

Ondernemers die zich willen aanmelden of meer informatie wensen, worden uitgenodigd om contact op te nemen met Gemeente Edam-Volendam, afdeling Samenleving, telefoon 398332 ma. t/m do van 09.00 uur tot 17.00 uur.

De sluitingstermijn voor aanmelding: 16 december 2010. Meer informatie vindt u op de 18 jaar pagina.