RTL Group

Feyenoord-iconen 'Gio' en Makaay maandag in 'Barend & Barend'

Maandag 1 november zijn twee Feyenoord-iconen te gast in 'Barend & Barend': Frits en Barbara ontvangen in de RTL 7-talkshow Giovanni van Bronckhorst en Roy Makaay, die beiden vorig jaar hun profcarrière afsloten bij de tegenwoordig geplaagde club uit Rotterdam.

Van Bronckhorst, een geboren Rotterdammer, begon zijn profcarrière bij Feyenoord. Na een uitstapje naar RKC Waalwijk, was hij tussen 1994 en 1998 terug in Rotterdam. Daarna speelde 'Gio' bij FC Barcelona, Arsenal en de Glasgow Rangers om in 2007 terug te keren naar de club waar het voor hem allemaal begon.

Makaay kwam eveneens in 2007 naar de Feyenoord, waarmee hij in 83 wedstrijden 36 doelpunten maakte en in 2008 de KNVB Beker won. Eerder speelde de spits bij onder meer in Spanje en bij Bayern Munchen, waar hij de bijnaam Das Phantom kreeg.

Beide voetballers kwamen bovendien vele malen uit voor Oranje.

Uitzending: RTL 7, maandag 1 november, tussen 22.00 en 23.00 uur.
---

Noot aan de redactie: fotomateriaal is op te vragen via: fotoaanvraag@rtl.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jaap Paulsen, tel: 035 6719979 of email jaap.paulsen@rtl.nl. U kunt daarnaast ook onze website www.pressroomrtlnederland.nl bezoeken.