RTL Group

Beauty's strijden om finaleplek in 'Benelux' Next Top Model'

De achtste aflevering van Benelux Next Top Model staat volledig in het teken van: wie haalt de grote live finale? De spanning stijgt naar een hoogtepunt en de meiden moeten alles uit de kast trekken om te bewijzen dat zij in de finale thuis horen. Maar het wordt de beautys niet makkelijk gemaakt. Zo leren de modellen mooi te poseren met een dier zonder al te groot knuffelgehalte: een enorme wurgslang. Het lukt niet iedereen om ontspannen te blijven. Ook mogen de meiden zichzelf presenteren en een catwalkshow lopen bij de VIP party van Ronchi de Cuba, de Bastiaan van Schaik van Aruba. Onder toeziend oog van alle juryleden én de Antilliaanse modescène wordt duidelijk wie de afgelopen tijd haar catwalk skills heeft geoefend en wie niet.

Voor de shoot moeten de modellen deze keer hun eigen achtergrond regelen en dat betekent: op het strand zoeken naar mooie mannen met een gespierd bovenlijf om verleidelijk mee op de foto te gaan. Sommige meisjes vinden dat lastig, omdat ze thuis een vriendje hebben. Maar anderen hebben er totaal geen problemen mee en flirten er flink op los. En dan is het afwachten wie de mooiste mannen heeft weten te vinden en of al dat moois de dag erna ook daadwerkelijk komen opdagen bij deze allesbepalende shoot

Voordat de laatste eliminatie plaatsvindt, gooien de meiden nog even alle remmen los in het Arubaanse nachtleven. Omdat de finale steeds dichterbij komt, is deze eliminatie extra emotioneel en spannend. Welke modellen halen de finale en wie van de meiden wordt door de jury naar huis gestuurd?

Uitzending RTL 5: Benelux Next Top Model: elke maandag tussen 20.30 en 21.30 uur.

Website: beneluxnexttopmodel.nl

---

Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Communicatie RTL Nederland: Karin Bouwknegt via tel. 035
-671 8598, karin.bouwknegt@rlt.nl. U kunt ook onze site www.rtl.nl/pers bezoeken. Fotos zijn verkrijgbaar via fotoaanvraag@rtl.nl.