Burgers Zoo

Winterlezingen 2010

Al is het nog zomer, de `winterlezingen' komen er weer aan: vanaf oktober t/m april elke derde woensdag van de maand om 19.30u. Pak dus nu de agenda en noteer in elk geval de eerste twee!

Woensdag 20 oktober: Biodiversiteit. Wat moeten we daarmee? Dierentuinbioloog Joep Wensing legt aan de hand van veel voorbeelden en plaatjes uit wat er met het woord biodiversiteit wordt bedoeld, hoe het er in de wereld mee staat en ook wat Burgers' Zoo er mee te maken heeft. Diverse ecosystemen passeren de revue en natuurlijk talloze dieren en planten met hun soms verrassende bijzonderheden.

Woensdag 17 november: Trésor, een kostbare tropische schat. .
Vijko Lukkien is één van de oprichters van het Trésor Natuurreservaat in Frans Guyana en de gelijknamige stichting ter ondersteuning van dit kostbare stuk tropisch regenwoud. Hij laat u kennis maken met de prachtige en rijke natuur in dit gebied waar o.a. de Utrechtse universiteit maar ook tal van andere onderzoekers unieke vondsten doen en zicht proberen te krijgen op de duizelingwekkende aantallen soorten planten en dieren.

Reserveringen voor lezingen
Abonnementhouders kunnen lezingen gratis bezoeken, terwijl overige geïnteresseerden vanaf 19.00 uur EUR 2,50 betalen per persoon. Zowel abonnementhouders als overige geïnteresseerden dienen zich vooraf aan te melden: per e-mail via info@burgerszoo.nl of telefonisch via T 026 - 445 03 73. Reserveringen vooraf zijn noodzakelijk in verband met de beschikbare zaalcapaciteit.

Zakelijk

Burgers' Zoo heeft niet alleen voor de dagbezoeker veel te bieden, maar ook voor de zakengast.
> Safari Meeting Centre> Vergaderen> Ontbijt, lunch, diner> Receptie> Entertainment> naar zakelijk

Ontvang nu gratis digitale nieuwsbrief!

Met de digitale nieuwsbrief blijft u gratis op de hoogte van het laatste nieuws uit Burgers' Zoo. U kunt kiezen voor de maandelijkse nieuwsbrief, de zakelijke nieuwsbrief en/of breaking news. Meld u dus nu aan en volg Burgers' Zoo op de voet!
> aanmelden

What's cool?

Ontdek snel wat actueel is!
Extra voordelen abonnementhoudersLive radioverslagen bij de dierenCreatieve arrangementen voor dagbezoekersGratis digitale nieuwsbriefPrachtige zakelijke locaties> naar laatste nieuws o info@burgerszoo.nl Made in Arnhem The Green Key