RTL Group

Tim en Froukje op huizenjacht in nieuw seizoen 'TV Makelaar'

Vanaf dinsdag 19 oktober bezoeken Froukje de Both en Tim Immers weer verschillende huizen om een koop of verkoop te realiseren in het populaire RTL 4-programma TV Makelaar. Ook worden alle deuren geopend voor Froukje en Tim in de vaste programmaonderdelen Droomhuis en De Taxatie.

In de acht nieuwe afleveringen van TV Makelaar wordt als vanouds de hulp ingeroepen van interieurvormgevers Michiel de Zeeuw en Lot Monhemius. Aan de hand van een (ingrijpende) restyling helpen zij mensen hun huis zo goed mogelijk te verkopen.

In de eerste aflevering gaat Tim op huizenjacht met Aly en Joop, die willen 'downsizen'. Zij woonden met hun kinderen altijd heerlijk ruim in Marknesse in Flevoland. Nu de kinderen het huis uit zijn, zoeken zij een kleinere woning ergens in hun geliefde Noordoostpolder.

In het programmaonderdeel Te Koop doet Froukje haar best om de te koop staande bovenwoning van Patrick en Cindy in Den Bosch goed op de kaart te zetten. Zij hebben al een nieuw huis gekocht en willen dolgraag van de oude woning af.

Verder reist Froukje af naar het Limburgse Maasbracht. Sander en Astrid varen het grootste gedeelte van hun leven op een binnenvaartschip. Heel af en toe zijn ze aan wal. Omdat ze dan wel wat comfort willen, hebben zij een penthouse volledig laten inrichten door een architect. Nu willen ze uit nieuwsgierigheid wel eens weten wat hun woning waard is. Tijd voor een taxatie!

Uitzending: vanaf 19 oktober elke dinsdag tussen 20.30 en 21.30 uur bij RTL 4.

---

Noot aan de redactie: fotomateriaal is op te vragen via fotoaanvraag@rtl.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Danielle van Es tel. 035 6718482, danielle.van.es@rtl.nl.