Ingezonden persbericht


Persbericht

Hilversum, 18 oktober 2010

Verdraaide puzzelrage verovert Europa definitief
Mega order voor Dael 'O Ring

Amper twee weken na de introductie van Dael 'O Ring op de Nederlandse en Belgische markt is het populaire puzzelspel definitief doorgebroken in Europa. Spellenfabrikant Dael 'O Ring Toys B.V. te Almelo heeft een mega order binnengehaald voor de Franse, Spaanse en Engelse markt met haar razend populaire doolhof puzzelspel Dael 'O Ring.

"Een droomstart voor een startende onderneming die bovendien de Nederlandse economie een stimulans zal opleveren," zegt algemeen directeur Gert Santman. "Door de strategie om het puzzelspel met tussenpozen in steeds oplopende moeilijkheidsgraden op de markt te brengen, zal het zelfs een stimulans voor de komende jaren zijn." Volgens zijn compagnon en uitvinder van het spel, creatief directeur Cor Vissers, heeft het spel alles in zich om uit te groeien tot een wereldwijde rage. "Wie de eerste versie leuk vindt, zal ook de andere versies willen hebben."

Het succes is mede te danken aan het geloof in het spel van de inkopers van Intertoys, Bart Smit, Blokker en Toys2Play, beseffen beide heren. "Zij namen een zeer grote positie in, waardoor vanaf dag één het spel in alle grote speelgoedwinkels van Nederland lag."

De order voor Frankrijk, Spanje en Engeland betreft de eerste moeilijkheidsgraad Easy Yellow, de versie die momenteel verkrijgbaar is in Nederland en België en waarvan momenteel de televisie reclamecampagnes lopen bij de STER, Disney XD en Nickelodeon en Disney Channel België.