Gemeente Gaasterlân-Sleat


Informatieavond over herindeling maandag 18 oktober in Balk

logo fusiegemeente

Maandagavond 18 oktober 2010 organiseert Gaasterlân-Sleat voor haar inwoners en bedrijven een informatiebijeenkomst over de beoogde herindeling met Lemsterland en Skarsterlân. Ontvangst is in het gemeentehuis in Balk vanaf 19.30 uur, aanvang programma 20.00 uur. De inhoud en het proces van het herindelingsadvies wordt deze avond toegelicht door burgemeester Willem Hoornstra. Bovendien is er alle gelegenheid om vragen te stellen én uw mening te geven over het ontwerp-herindelingsadvies.

Dit advies ligt tot 2 december ter inzage; tot die datum kunnen er zienswijzen worden ingediend. Hieronder vindt u het ontwerp-herindelingsadvies.

Inbreng
De gemeente biedt de inwoners, plaatselijke belangen en ondernemers met deze bijeenkomst de gelegenheid om vragen te stellen en meningen te ventileren, voordat eventueel zienswijzen worden ingediend. Het gemeentebestuur is ook benieuwd naar wat men belangrijk vindt in een nieuwe gemeente en waar de inwoners eventueel over in zitten. Na 2 december is er tijd om reacties te verwerken en wordt het ontwerp-herindelingsadvies definitief gemaakt. Op 17 februari 2011 wordt het definitieve advies voorgelegd aan de drie gemeenteraden. RELEVANTE DOWNLOADS

* 2010-09-ontwerp-herindelingsadvies-def .pdf (806,85 KB)