Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Breda

Breda, 18-10-2010

Politie arresteert twee verdachten van mishandeling in Bavel

BAVEL: De politie heeft zondagavond rond 21.15 uur twee mannen aangehouden die worden verdacht van de mishandeling van een 26-jarige inwoonster van Bavel. Het gaat om een 43-jarige Ulvenhouter en zijn 17-jarige zoon.

De vrouw kwam naar eigen zeggen tussenbeide toen er een handgemeen dreigde te ontstaan tussen enkele voetbalspelers buiten de kantine van voetbalvereniging Bavel aan de Bavelse Hei. In de middag was er nog sportief gevoetbald tussen Bavel en Ulvenhout, maar de sfeer sloeg later op de avond om. Het slachtoffer zag op enig moment dat er heibel was met spelers van beide teams en wilde daarbij bemiddelen. De vrouw zou een klap van de vader en wat later een trap in haar nek van zijn 17-jarige zoon hebben gekregen. Ze verloor als gevolg daarvan af en toe het bewustzijn en moest met een nekkraag door een ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht. De vader en zoon werden ingesloten op het bureau, zij ontkennen hun betrokkenheid bij het incident. De politie onderzoekt het voorval.

Bredase taxichauffeur gearresteerd na aanrijding met 'lastige' klant

BREDA: Een 26-jarige Bredase taxichauffeur is maandagmorgen rond 02.45 uur aangehouden. Hij had op de Oleanderstraat een conflict met een klant, een 38-jarige Bredanaar, over het betalen van de rekening van een ritje. Volgens de verdachte stapte de 38-jarige man, die dronken zou zijn, op enig moment uit en liep om de taxi heen, zonder betaald te hebben. De chauffeur reed vervolgens naar eigen zeggen achter de man aan en raakte hem met zijn buitenspiegel. De 38-jarige man belandde op de grond; hij claimt opzettelijk te zijn overreden door de chauffeur na een worsteling tussen beide mannen. De chauffeur is voor verder onderzoek in verzekering gesteld. De taxi is in beslag genomen. De 38-jarige Bredanaar is naar het ziekenhuis gebracht. Of hij letsel heeft overgehouden aan het incident, is niet bekend.

Bredanaar (34) rijdt in gestolen auto in Baarle-Nassau

BAARLE-NASSAU: De politie heeft zondagavond om 19.30 uur een 34-jarige man uit Breda aangehouden. Agenten pakten hem op, nadat duidelijk werd dat hij in een gestolen auto reed. De Bredanaar was met een sleepkabel aan het rommelen bij de Corsa toen hij met stukken stond op de Visweg. Een getuige vertrouwde het niet en belde de politie. De auto bleek vorige week gestolen in Venlo. De verdachte is ingesloten op het bureau.

Pizzakoerier (17) slachtoffer van straatroof in Breda

BREDA: Een 17-jarige pizzakoerier is zondagavond rond 20.30 uur op de Prins Hendrikstraat beroofd van zijn portemonnee. De jongen uit Teteringen had net een bestelling afgeleverd en was op zijn scooter op weg naar zijn werkgever aan de Generaal Maczekstraat. Plotseling werd hem de pas afgesneden door een kleine auto met daarin twee mannen. Onder bedreiging van een mes eisten ze geld van de koerier. Hij gaf zijn portemonnee, waarna het tweetal wegreed. Het slachtoffer was zo oplettend om het kenteken van de auto te noteren, maar de
kentekenplaten bleken gestolen. De politie stelt een onderzoek in.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 18-10-2010 15:32 | © Regio Midden en West Brabant |