Ingezonden persbericht


Persbericht

Hornbach voor zesde keer op rij beste bouwmarkt van Nederland

Consumenten kiezen toonaangevende doe-het-zelfketen opnieuw als beste bouwmarkt

Nieuwegein, 5 oktober 2010 - Hornbach heeft opnieuw bewezen van toegevoegde waarde te zijn voor de doe-het-zelfbranche. Toonaangevend zelfs, want consumenten vinden Hornbach voor de zesde keer op rij de beste bouwmarkt van Nederland. Dat is de uitslag van het jaarlijkse onafhankelijke consumentenonderzoek 'Beste Winkelketen van Nederland'.

Met de combinatie van bouwmarkt en tuincentrum heeft Hornbach ondertussen stevige voet op Nederlandse bodem gekregen. Doe-het-zelvers door het hele land weten de vestigingen steeds beter te vinden. Evert de Goede, algemeen directeur Hornbach Nederland, is er trots op dat het Hornbach voor de zesde keer is gelukt deze prijs in de wacht te slepen.

Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke familieonderneming met een bedrijfshistorie van meer dan 130 jaar. In het concern werken meer dan 13.000 mensen. In Nederland heeft het concern acht vestigingen, in het najaar opent de negende in Breda. HORNBACH is zes achtereenvolgende jaren uitgeroepen tot `Beste Bouwmarkt van Nederland' (ING Retailprijs/Telegraaf/Elsevier). De basis voor dit succes zijn de vijf kernwaarden: laagste prijsgarantie, deskundig advies, competente service, een enorm assortiment en voorraad.

/////Einde persbericht/////



Ingezonden persbericht