Ingezonden persbericht


Trelise Cooper: eerste flagshipstore van Europa in Amsterdam

In Nieuw Zeeland en Australië is ze een mode-icoon, inmiddels verovert ze China, half Hollywood loopt met haar ontwerpen weg (zoals Lindsay Lohan, Liv Tyler, Catharina Zeta Jones, Eva Mendes, Meg Ryan, Miranda Kerr) en Julia Roberts kocht de hele collectie! Nu komt Trelise Cooper naar Europa en kunnen ook Europese vrouwen genieten van haar prachtige mode; Amsterdam wordt het Europees hoofdkantoor, en hier wordt ook de eerste Flagshipstore geopend op de Cornelis Schuytstraat 39 op 5 oktober aanstaande.

Trelise Cooper, dat is haar naam. De naam van de mode-ontwerpster uit Nieuw Zeeland. En de naam van haar eigen modemerk waarmee ze sinds 1997 gestaag Azië en Hollywood heeft veroverd.

Nu is Europa aan de beurt om te genieten van dit prachtige modemerk, dat zich met geen enkel ander merk laat vergelijken. Amsterdam wordt het hoofdkantoor en daar opent ook de eerste winkel op de Cornelis Schuyt Straat. Over de keuze van Amsterdam zegt Trelise Cooper: "Amsterdam is gorgeous, I love the happy colourful vibe of this city." Inmiddels is haar gang naar Europa, naar Amsterdam, voorpagina-nieuws in Nieuw Zeeland.

Wie de mode van haar ziet kan niet anders constateren: Trelise Cooper is voor die vrouwen die in vrijheid willen genieten van mode, zonder erdoor te worden gedicteerd, zonder te hoeven voldoen aan een bestaande norm. Trelise Cooper is niet bezig met 'wat de wereld van mij moet denken', maar vaart verfrissend eigenzinnig een eigen koers, wars van conventies, doctrines, dictaten.

"A Trelise Cooper woman is not afraid to show her personality," verklaart Trelise: "she's brave and sexy, vulnerable at heart, but strong when she needs to be."

Trelise Cooper begon in 1997 met 'Trelise Cooper' en het merk is inmiddels een internationaal bekend modemerk voor vrouwen (en kinderen), met meer dan 150 medewerkers in dienst. Trelise Cooper had tot nu toe 11 eigen winkels, nu met Amsterdam 12. Naast eigen winkels hangt het in 350 winkels in 14 landen. De bedoeling is om gestaag maar met beleid te groeien in Europa. Trelise Cooper wordt in Europa vertegenwoordigd door Ventures Valley. Kijk ook op www.trelise cooper.com en op facebook: trelise cooper europe