Seminar 'Optimaliseer uw Webshop' 30 september

24/08/2010 12:07

Webservices B.V.

Op 30 september vindt het seminar Optimaliseer uw Webshop plaats met dagvoorzitter Jaap Schokkenkamp van Thuiswinkel.org. Deze gratis middag is speciaal bedoeld voor webwinkeliers die bijgepraat willen worden over de laatste trends en ontwikkelingen.

Thema's van deze middag zijn o.a. betaalmethoden, logistiek, datakwaliteit en ontwikkelingen op het gebied van e-commerce waaronder Magento. Er zullen praktische tips en adviezen worden gegeven om meer orders binnen te halen, die bovendien op de juiste plaats worden afgeleverd. Op basis van klantcases zal duidelijk worden hoe datakwaliteit-oplossingen kunnen bijdragen aan het verhogen van de conversie tijdens de check-out en het verminderen van het aantal postretouren. Maar ook het indammen van betalingsrisico's, het verhogen van de snelheid van uitlevering en het verbeteren van het gemak en de snelheid van betaling komen aan bod. De combinatie met de laatste ontwikkelingen op het gebied van e-commerce en Magento maakt het programma compleet.

Het seminar vindt plaats op donderdagmiddag 30 september 2010 in het pand van organisator Webservices.nl op de Julianastraat 30 te Haarlem. Aanmelden kan via de volgende link http://webservices.copernica.nl/seminarwebshop.

Meer informatie is te lezen via http://www.webservices.nl/nl/2203/seminar-optimaliseer-uw-webshop-30-september. Neem voor vragen contact op met Webservices.nl via 023-553 90 03 of marketing@webservices.nl.

Over Webservices.nl, Mindstretch, Van de Scheur Logistiek en MultiSafepay

Webservices.nl is een full service dienstverlener op het gebied van online verrijking en validatie van data. Het valideren van data is mogelijk met verschillende gegevens, waaronder informatie over adressen, bedrijven, geografische coördinaten, kadastrale informatie, kredietwaardigheid van consumenten en bedrijven en voertuigdata.

Mindstretch levert oplossingen op het gebied van e-commerce en online marketing. Haar kennis en kunde van marketing, communicatie en technologie vormt de basis van de dienstverlening.

Van de Scheur Logistiek draagt via haar E-fulfilment dienst zorg voor de logistieke uitvoering (opslag, orderpicking t/m verzending) van webwinkels. Daarbij kunnen de webwinkeliers gebruik maken van de Service Portal met functionaliteiten als orderbeheer, voorraadbeheer, track & trace en verkoopstatistieken.

MultiSafepay levert betalingssystemen voor webshops, waarin alle betaalmethoden in binnen- en buitenland worden aangeboden.

Thuiswinkel.org is de belangenvereniging voor bedrijven die producten en diensten via internet, catalogi en/of post verkopen aan consumenten (b-to-c). De vereniging telt inmiddels zo'n 1000 leden, waarvoor ze zowel op nationaal als internationaal niveau de belangen behartigt.





http://www.webservices.nl/nl/2203/seminar-optimaliseer-uw-webshop-30-september