TripTicket brengt bezoekers naar Symphonica in Rosso Arnhem


Geen last van treinstremmingen door vervoer met luxe touringcar

ARNHEM, 20100930 -- In verband met werkzaamheden aan station Arnhem is de reistijd met openbaar vervoer op de tweede dag van Symphonica in Rosso in het GelreDome Arnhem langer geworden. Normaal gesproken reizen er duizenden bezoekers van het evenement per trein naar station Arnhem, maar ditmaal moeten zij van omringende stations met pendelbussen naar het GelreDome. Voor alle bezoekers is er een alternatief door gebruik maken van vervoer per luxe touringcar van TripTicket dat men kan boeken op www.tripticket.nl

Vanaf 20 euro per persoon zijn bezoekers verzekerd van vervoer met een luxe touringcar naar Symphonica in Rosso en weer terug. Men wordt opgehaald bij een opstapplaats in de buurt en vlak voor het GelreDome afgezet. Na afloop van het evenement staat de touringcar weer klaar om naar de opstapplaatsen terug te rijden.

TripTicket biedt voor veel evenementen landelijk touringcarvervoer aan in samenwerking met Connexxion Tours. De organisatie van Symphonica in Rosso als ook het GelreDome in Arnhem zijn samenwerkingspartners van TripTicket en ondersteunen deze vorm van vervoer naar evenementen.

TripTicket biedt bezoekers van evenementen de mogelijkheid om in één oogopslag alle vervoersopties naar en van het evenement te bekijken. Hierdoor kan men een afgewogen keuze maken op basis van reistijd en prijs. Veel vervoersopties zijn vervolgens direct online te boeken en te betalen, zodat men onbezorgd naar een evenement toe kan. TripTicket werkt samen met organisaties als MOJO Concerts, Ticketpoint, Amsterdam ArenA en De Feestfabriek AKG.