Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
(UTRECHT - 29 september 2010 - VOOR DIRECTE PUBLICATIE)

PvdA Lijsttrekkersdebat voor provinciale verkiezingen

Het staat alweer bijna voor de deur: de provinciale verkiezingen op 2 maart 2011. De Partij van de Arbeid kiest binnenkort haar lijsttrekker voor de provinciale staten, en op donderdag 30 september organiseert de Jonge Socialisten Utrecht in samenwerking met het PvdA Gewest Utrecht dan ook het eerste lijsttrekkersdebat: wie wordt het?

Interactief debat
In een levendig debat zullen de drie gegadigden voor het lijsttrekkerschap, Gerard Aaftink, Ismail Parmaksiz en Bert de Vries met elkaar de verbale strijd aangaan over verschillende actuele zaken die voor de komende verkiezingen relevant zullen zijn. Het debat is de eerste in de strijd om het lijsttrekkerschap van de PvdA provincie Utrecht.

Zowel inhoud als persoon
Tijdens de avond zal zowel de inhoud en de standpunten een belangrijke rol spelen, alsmede de persoon voor het lijsttrekkerschap. Zo zal er worden ingezoomd op zaken als leiderschap, maar ook de belangrijke thema's en hoe de kandidaten daar over denken.

Het debat zal op 30 september plaatsvinden in de Florin, in Utrecht. Inloop is om 19:30, het debat zal om 20:00 beginnen.

EINDE PERSBERICHT